Přiznání Dominiky Gottové: BÝT DCEROU KARLA GOTTA MĚ ZNIČILO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přiznání Dominiky Gottové: BÝT DCEROU KARLA GOTTA MĚ ZNIČILO!

Dominika Gottová slaví 49. narozeniny.
Dominika Gottová slaví 49. narozeniny. (Blesk)

Velmi tvrdá slova zazněla několik hodin před dnešními 49. narozeninami Dominiky Gottové! A vyslovila je přímo nejstarší dcera Karla Gotta (†80). To, že je potomkem legendárního zpěváka, jí prý zničilo život.

Dominika na prahu padesátky, která ji čeká příští rok, velmi vážně bilancuje. „Táta se o mě vždy velmi dobře staral, já jsem ho bezmezně milovala... Ale nikdy si neuvědomoval, jaké to je břemeno být jeho dcerou. Neustálé pohledy lidí, neustálé srovnávání...“ posteskla si. „On byl na tohle všechno zvyklý, ale já to od dětství doteď velmi špatně snáším. Mám z toho psychické problémy a docela mi to zničilo život,“ tvrdí Slavíkův potomek.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Útěk na sever

Ne nadarmo před 22 lety Gottová utekla před zraky lidí a vdala se do Finska za metalistu Tima Tolkkiho (56). Svého času se jí na severu Evropy žilo s manželem dobře, ale kvůli jeho maniodepresím od něj hned dvakrát utekla. „A vždy jsem se do Helsinek vrátila jenom proto, že jsem v Česku ten tlak veřejnosti, která mě chce mít za paní dokonalou a jinak mě odepisuje, nezvládala,“ dodala Gottová.

Přijede domů

I když jí pohledy veřejnosti vadí, přijede letos už potřetí do rodné země. Dominika tady stráví celý příští týden, kdy se chystá navštívit maminku Antonii Zacpalovou (87) a čeká ji také několik sešlostí s kamarády.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

Milionářka na podpoře

Přestože od táty dostala před lety asi šest milionů za to, že se vzdala jakéhokoliv nároku na dědictví, je nyní Dominika ve Finsku stále na sociální podpoře. Podle svých slov čeká na to, až jí bezpečnostní agentura, kde složila zkoušky, přidělí volné místo v rámci ostrahy některého z objektů.

 



Přečtěte si
Dianthos
1. 7. 2022 • 16:33

Evidentně jste o něm neslyšela, tak ho nepomlouvejte! Timo je skvělý muzikant. Skvělý skladatel. Za ním zůstává jeho krásné dílo. Jestli je jako citlivá, umělecká duše, psychicky labilní, tak je. A právě citlivé, zranitelné duše, bývají ukryty v tučném těle. Tuk je chráni v nepřátelském světě.
I před lidmi, jako jste vy!

Dianthos
1. 7. 2022 • 16:29

Lucie má jinou matku. Pragmatickou prodavačku. Žila život mimo šoubyznys. A její ambice byly být jako její matka prodavačkou. Také vůbec není po tátovi.
Oproti tomu Dominiky maminka tanečnice takže Dominika je po obou rodičích umělecká duše. Dominika je celá po tátovi. Jenom bez jeho talentu. S tím se těžko žije.

lola52
26. 6. 2022 • 09:40

Tebe zničil chlast Ty krávo bachratá!!!!

andorea
25. 6. 2022 • 17:57

Zajímavé, že Lucii to nepoznamenalo a žije normální spokojený život...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.