Bagárová a Muradov: UTAJENÝ ROZCHOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bagárová a Muradov: UTAJENÝ ROZCHOD?

Makhmud Muradov a Monika Bagárová
Makhmud Muradov a Monika Bagárová (Instagram)

Že by se k něčemu zase schylovalo? Poté, co Makhmud Muradov (32) odpálkoval svatbu se slovy, že dá raději peníze, které by to stálo, dětem z dětského domova, vrací úder i Monika!

Po velkolepém návratu to vypadalo všechno pohádkově a všichni už netrpělivě vyčkávali, až se Bagárové na ruce blýskne prsten! Oba přitom hýřili plány o dalším dítěti, Monika i prohlásila, že by si další dítě přála do třicítky. Jenže teď je ticho po pěšině a z plánů začíná scházet. 

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...

Zhruba před měsícem slavný MMA zápasník překvapil vyjádřením, že se ženit nebude. „Nepotřebuju se ženit jenom kvůli tomu, abych bral Moniku jako svou ženu. Mám ji rád, mám rád i naši malou dceru, na tom se nic nezmění. Peníze, které by ta svatba stála, dám radši dětem z dětského domova,“ prohlásil. 

Teď vzala zpátečku i Bagárová. „Máte v plánu další miminko?“ zeptala se jí na Instagramu jedna ze sledujících - a Monika ji bez váhání odpověděla, že to rozhodně v plánu není, možná prý někdy ještě jedno. S Machem, bez Macha... o tom nepadlo ani slovo. Dokonce se jeho jméno neobjevilo ani ve výčtu věcí, které dělají Bagárovou šťastnou. Co stojí za tak razantní otočkou? Máme snad čekat další oznámení o krachu vztahu?

Těhotná Bagárová: Promluvila o komplikacích v těhotenství!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video



Přečtěte si
Alva
16. 6. 2022 • 08:52

aveneta- o jakém levlu píšete?, já bych napsala jiná kultura, která by se neměla slučovat s jeho kulturou, smutné, že to pro všechny neplatí.

aveneta
15. 6. 2022 • 22:01

Sice fešná cikánka a nikoliv "chudobná"ale ten její frajer je jiného levlu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.