Raubířské chování prince Louise (4): NAKOPL HO CUKR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Raubířské chování prince Louise (4): NAKOPL HO CUKR!

Z Louise roste malý rošťák.
Z Louise roste malý rošťák. (profimedia.cz, Reuters)

Nejfotografovanější postavou celých oslav platinového jubilea královny Alžběty II. (96) nebyla panovnice (kvůli zdraví také značnou část vypouštěla), ale její roštácký pravnouček princ Louis (4). Proč v lóžích pokaždé tolik vyváděl? Je snad hyperaktivní?!

Pózování a oficiality nejmladšího syna prince Williama (39) a vévodkyně Kate (40) nebavily. A tak ukradl celou show pro sebe. Po čtvrteční smršti grimas na balkonu Buckinghamského paláce tropil během nedělního průvodu snad ještě větší skopičiny. Lezl na sedačku, předstíral, že je lev, a na mámu dělal dlouhý nos. „Je tak nevychovaný? Anebo trpí hyperaktivitou?!“ dumala půlka monarchie. 

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka.

Video se připravuje ...

Mike Tindall (43), bývalý ragbista a manžel Zary Phillipsové (41), nejstarší vnučky anglické královny, nabídl své vysvětlení neposednosti malého prince. Podle něj ho vybudil cukr v krvi! „Bylo tam hodně sladkostí. Děti jsou malé a bylo to pro ně příliš – tak dlouho sedět na jednom místě,“ řekl Mike a přiznal, že i jeho vlastní děti to ten den přehnaly s mlsáním. 

Sportovec sám má tři děti, a tedy pochopení pro dětskou rozpustilost. A dobře ví, jak z mrňousů dokáže cukr z bonbonů udělat nezvladatelná monstra... Mike se snažil malého Louise zabavit a fanoušci monarchie ho pojmenovali »zábavným strýčkem«. „Jak každý rodič ví, kvůli zlobivému dítěti uděláš cokoli, co může jen trochu pomoct,“ komentoval Mike s odstupem. I když Louis způsobil královské rodině menší trable, svou roztomilostí pobavil celý svět a ukázal, že všechny děti světa jsou zřejmě stejné.

Megaoslava platinového jubilea královny Alžběty II.: Tohle svět ještě nezažil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.