30. výročí svatby Zagorové a Margity: Oslava v nemocnici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

30. výročí svatby Zagorové a Margity: Oslava v nemocnici?

Jako manželům jim to funguje už tři desítky let.
Jako manželům jim to funguje už tři desítky let. (archiv)

Štefan Margita (65) se konečně nadechl. Jeho milovaná Hanka Zagorová (75) leží po kolapsu sice už šestým dnem v nemocnici, ale její stav je stále lepší. Ty nejchmurnější myšlenky tak pěvec konečně vypustil z hlavy.

Štefan za zpěvačkou do Ústavu hematologie a krevní transfuze chodí několikrát denně a teď naposled už neodcházel jako tělo bez duše, ale na tváři se mu zračil úsměv. „Hanka měla dobrou náladu. Měla namalované nejen oči, ale i ústa. Byla navoněná a už jsem spatřil i jiskřičku v oku,“ řekl Aha! potěšeně Štefan, který kvůli nemocné manželce zrušil veškeré pracovní povinnosti včetně Národního divadla, kde měl právě v těchto dnech začít zkoušet Káťu Kabanovou.

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video se připravuje ...

Hance se od té doby, co prodělala těžký průběh covidu, vůbec nedaří. Nebezpečný vir u zpěvačky zase rozjel nemoc krve, která už nějakou dobu »spala«, a tak je zpěvačka opět závislá na transfuzích. A tělo je oslabené, takže v sobotu se sesunula k zemi a upadla do bezvědomí.

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

„Snad se to už nebude opakovat,“ doufá vroucně Štefan, který by si moc přál, aby měl už Hanku v pondělí doma. Mají totiž 30 let od svatby, což je takzvaná perlová svatba, a Štefan by tento výjimečný den rád strávil se svojí manželkou také výjimečně. „Když mi ji ale domů nepustí, tak se nedá nic dělat. Třicet růží jí přinesu do nemocnice a oslavíme to v rámci možností. I to bude krásné,“ je přesvědčen Margita.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.