Žádné dobré zprávy! Zagorová promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žádné dobré zprávy! Zagorová promluvila

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Martin Hykl, archiv Blesku)

Není to dobré. Národem milovaná zpěvačka Hana Zagorová (75) stále ruší plánované koncerty, což napovídá o tom, že se její zdravotní stav nelepší. Přesto neztrácí naději, a ačkoli se s fanoušky nemůže vidět naživo, plánuje pro ně milou náhradu.

Rušení koncertů se bohužel stalo Hančinou rutinou. Ani v jarním období se fanoušci Haničiky Písničky nedočkají. Zrušila jak koncert na Konopišti, tak i narozeninový koncert Rádia Blaník. „Bohužel jsme se tento týden dozvěděli, že jí její zdravotní stav účast nedovoluje, protože by nemohla předvést takový výkon, na který jsou posluchači zvyklí.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

Byť nás to za naše posluchače velmi mrzí, celou věc ale naprosto chápeme a přejeme paní Zagorové brzké uzdravení, a hlavně držíme palce, ať se může brzy vrátit před své fanoušky a posluchače s takovým nasazením, jak je zvyklá a jak ji posluchači znají,“ cituje programového ředitele rádia Daniela Rumpíka web Super.cz.

Zdraví je na prvním místě, o tom žádná. Zpěvačka na své milované publikum ovšem nezapomíná a v domácím prostředí intenzivně pracuje na tom, aby jej i mimo pódia těšila. „Nyní začínám připravovat novou desku pro posluchače z původních písniček, takže mám takovou hezkou práci. Dávám dohromady nové písničky, které mi právě autoři posílají a ze kterých mám opravdu radost,“ nechala se slyšet Zagorová.

Dáda po návratu Felixe: Milence si nechá! A trápení Zagorové pokračuje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 4. 2022 • 10:12

Tahle sislava ulhana chuderka pasuje k Wagnerovi,miluji jen peníze. Šrot holky z naší školky a další plevel

Alva
27. 4. 2022 • 08:13

Paní Zagorová, ani Vy nejste soudná?, proč chcete koncertovat ve svých letech, odpočívejte a užívejte, vždyť i koncerty všech ve Vašich letech jsou ...... trapné atd...., viz. Gott, Janda...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.