Utajovaná vnučka Margity a Zagorové: Děvčátku bude už rok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Utajovaná vnučka Margity a Zagorové: Děvčátku je už rok!

Z malé Adelinky jsou nadšení
Z malé Adelinky jsou nadšení (Instagram)

Štefan Margita (65) a jeho manželka Hana Zagorová (75) mohou "oficiálně" používat titul babička a dědeček. Už rok se těší z vnučky. Děvčátko dostalo jméno Adelinka!

Jaké to bylo veliké překvapení, když se slavný pár na své sociální síti pochlubil fotkou miminka. To si spokojeně hovělo v náruči Štěfana, zatímco Hanka líbezně přihlížela. Nyní děvčátko oslavilo už rok a za tu dobu se s ním Štefan Margita na Instagramu pochlubil ještě několikrát! Fanouškům není ale jasná jedna věc, kde k rozkošné holčičce přišli, když se ví, že vzácná choroba krve Hanky byla KO kritériem pro početí vlastních dětí?

Štefan už dříve vysvětlil, že vnučku mají díky hudebníkovi a letitému kolegovi Michalovi Kindlovi a jeho ženě Barboře. Margita ke Kindlovi přistupuje jako k vlastnímu synovi, v podstatě jej prý adoptoval. 

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_5457057
26. 6. 2022 • 12:51

Bože, to jsou zase hovadiny. Žádná utajovaná vnučka to není a nikdy nebude! To jsou akorát blbé kecy novinářů a nikdo ze čtenářů není tak blbej, aby tomu věřil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.