Peroutka a kapela jeho táty: Proč ho vykopli z kšeftu Olympiku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milan Peroutka a kapela jeho táty: Proč ho vykopli z kšeftu Olympiku

Muzikál z hitů Olympiku překvapivě bez Milana Peroutky.
Muzikál z hitů Olympiku překvapivě bez Milana Peroutky. (Instagram, archiv)

Když se obsazoval muzikál složený z hitů kapely Olympic Okno mé lásky, na castingu se objevil Milan Peroutka (32), který je synem zesnulého bubeníka této skupiny Milana Peroutky (†49), a tudíž jsou mu samozřejmě jejich písničky blízké. I když vše skvěle odzpíval, protože písně zná nazpaměť, v muzikálu nakonec nebude!

Na písničkách Olympiku vyrůstal. Vždyť jeho tatínek, který v roce 2014 po pádu ze schodů tragicky zemřel, hrál v kapele roky na bicí. Proto si zpěvák v muzikálu chtěl zahrát, a tak šel na konkurz, kde se setkal i s Petrem Jandou (80).

Samorost Milan Peroutka: Rád si dělám věci podle svého

Video se připravuje ...

„Dal jsem si soukromou sázku, jestli v něm najdu nějakou píseň, kterou neznám. To by mě překvapilo. Olympic sleduju dodneška, i když už mezi námi táta není. U připravovaného muzikálu to bude mix emocí, to umí písničky Olympiku nabudit. Ale za mě osobně tam to srdíčko bude,” řekl v březnu po konkurzu super.cz talentovaný zpěvák. Chtěl hrát hlavní roli Davida Stráského, což je duší přidrzlý rocker. A právě v tom byl problém....

„Milan je skvělý zpěvák i herec, ale na tuhle roli se prostě nehodí. David má být kluk s drzým obličejem, takový grázlík, sprejer, pankáč, prostě divoch, kterému holky padají k nohám. Nic proti Milanovi, ale on má moc hodnej obličej,” prozradil deníku zdroj Aha!. A tak Peroutkovi nabídli jinou, vedlejší roli, ale tu odmítl, takže se v muzikálu neobjeví. „Přál jsem si tam hrát, protože ty písničky znám, ale nevyšlo to,” přiznal Peroutka. Nakonec si hlavní roli Davida rozebrali hned tři zpěváci – Adam Mišík (25), Vojtěch Drahokoupil (26) a Petr Ryšavý (30).

Milan Peroutka přiznal: V ženském korzetu se cítím skvěle!

Video se připravuje ...

Už má nový kšeft

Milan nemusí tolik smutnit, protože místo muzikálu Okno mé lásky, který má mít premiéru 3. listopadu v Divadle Broadway, bude celé léto zkoušet roli v muzikálu poskládaném z hitů Hany Zagorové (75) Biograf láska. Ten se chystá na září v Divadle Kalich.



Přečtěte si
Kacah
13. 11. 2022 • 10:47

Všem odborníkům, nakonec tam účinkuje, když se ukázalo, že na to Mišík nemá.

Dianthos
22. 5. 2022 • 15:18

A jak píšete, ani jeho otec neměl v Olympiku hlavní roli...

Dianthos
22. 5. 2022 • 15:17

Peroutka ve tváři exceloval. Umí. Ale těžko si může vynutit roli, na kterou nemá typově. To, že odmítl vedlejší roli, je příznak příliš vysokého ega. Kdyby mu tolik záleželo na tom projektu, na těch písničkách, vzal by i jinou, než hlavní roli.
Předvedl se jako uražený chudáček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.