Frontman Olympicu se pochlubil lodí: Kde se kapitán Janda plaví? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Frontman Olympicu se pochlubil lodí: Kde se kapitán Janda plaví?

Každý den si půjčil loď.
Každý den si půjčil loď. (Foto Instagram.com, supina.cz)

Báječné čtyři dny strávil Petr Janda (80) na Lipně ve společnosti manželky Alice a dvou dcer Anežky a Rozárky. „Každý den jsem si půjčil loď a holky vyvezl někam po jezeře na výlet,“ sdělil Aha! lídr Olympiku, který loďku i bravurně kormidloval.

„Není to nic těžkého. Je to, jako když řídíte auto,“ komentoval hudebník, který musel být ale opatrný, aby nesetřásl svoje holky, opalující se při jízdě na přídi. „Jezdíme sem každý rok a vždycky bydlíme v apartmánu Landa Marina Lipno l, která je se vším všudy přizpůsobena dětem. Tady i jíme nebo si vyjedeme kousek dál do báječné rybí restaurace,“ popisoval Petr s tím, že miluje místní kapří hranolky.

Petr Janda na puntíkované párty: Letos z oslav nevyjde

Video se připravuje ...

Pracovní léto

Cestou na Lipno prý také absolvovali prohlídku Českých Budějovic. „Loni to byl zase Český Krumlov, jsou to takové naučné výlety po městech jižních Čech,“ informoval rocker, který má jinak léto celé pracovní. „Letos v létě kromě pár dnů na Lipně vůbec nikam nejedu. Máme koncert za koncertem a já jsem rád, protože si myslím, že to všechno zase překazí covid. Takže dokud můžeme hrát, hrajeme. Rodina to chápe a vůbec se na mě nezlobí. Já jim to přes rok určitě vynahradím,“ říká důrazně Janda.

Petr Janda: Oslava osmdesátin stále trvá! A co ho nejvíc překvapilo?

Video se připravuje ...

Plný kalendář

Rocker dnes se svým Olympikem koncertuje na fotbalovém hřišti v Leskovci nad Moravicí a zítra na zámku Lednice. „Kalendář máme plný až do konce prosince. Nejvíc se ale samozřejmě těšíme na starou dobrou Lucernu, takzvanou prádelnu, kde 18. a 19. prosince oslavíme 60 let Olympiku,“ přiznal Janda.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.