Veronika Žilková s kudrlinkami: Poslední role před rozvodem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková s kudrlinkami: Poslední role před rozvodem!

Veronika Žilková s Davidem Matáskem a Vladimírem Polívkou.
Veronika Žilková s Davidem Matáskem a Vladimírem Polívkou. (Foto FTV Prima)

Přinesla si do ateliérů vlastní kulmu, a takhle to dopadlo. Veronika Žilková (60) hraje v seriálu Polda zdravotní sestru Naďu. „Jsem zvyklá, že charakter postavy odpovídá fyzičnu,“ vysvětluje herečka, proč ze sebe udělala kudrnatého beránka.

Chtěla změnu. S rozchodem s velvyslancem Martinem Stropnickým (65) to ale nesouviselo, protože se natáčelo v době, než došlo ke krachu manželství. Hereččin seriálový manžel se stane obětí zločinu. Jeho žena ho nečekaně doma najde mrtvého. „Je to zajímavý příběh. Hraju oblíbenou sestřičku, má ji rád personál i pacienti,“ prozrazuje Žilková. Díky natáčení se znovu sešla s Vladimírem Polívkou (32). „Hrála jsem mu loni maminku a nyní mě s ním opět čeká spolupráce na Primě a zase budu maminka,“ říká herečka.

Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše!

Video se připravuje ...

Jeho táta Bolek Polívka (72) dal zase Veronice práci, když se vrátila z Izraele. Nabídl jí roli ve hře S láskou Mary, která ukazuje, že je třeba každý den žít naplno. Pro herečku, která se vzpamatovává z podrazu manžela Martina Stropnického je jako dělaná. „S Bolkem jsem točila film Zapomenuté světlo a dostala za něj Českého lva,“ vzpomíná Žilková. Tehdy taky poznala Vladimíra, ještě ani nechodil do školy. Představitele nekonvenčního policajta Michala Břízy Davida Matáska (59) zná herečka taky už drahně let. „Byl mladší konzervatista, když jsem už byla na DAMU. Chodila jsem okolo kavárny Depreso, kde ještě třeba s Michalem Suchánkem probírali hereckou budoucnost,“ směje se Veronika.

Žilková dala dohromady umělce z Ukrajiny a vyhlásila Vzkříšení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
9. 5. 2022 • 23:36

Jo a teď konečně bude naplněná a půjde z role do role Jen to chmýří na hlavě měla nechat bejt, Kudrdliny jako soulad fyzična s " psychičnem zdravotní sestry vidí asi jen ona.

veselabublinka
8. 5. 2022 • 11:21

Rozvádí se potřetí a vyvádí jak smyslů zbavená. Je trapná, hloupá, ubohá., uřvaná. Už vím po kom je Agáta.

ejvm1712
7. 5. 2022 • 13:01

Na tej starej číči dobre se to cvičí.

defakto
7. 5. 2022 • 10:51

... no jo , Žilková je už stará bréca , všichni chlapi kolem ní jsou mladší než ona .
Po rozvodu si nejspíš najde nějakého zajíce a bude se chlubit jak je strašně zamilovaná .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.