Gott se musí obracet v hrobě! Vidí si Gottová vůbec do pusy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gott se musí obracet v hrobě! Vidí si Gottová vůbec do pusy?

Ivana se k Dominice už raději ani nevyjadřuje
Ivana se k Dominice už raději ani nevyjadřuje (Foto: Netflix, archiv K. Gotta)

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) si nedá pokoj. Namísto toho, aby se stáhla z pozornosti médií a alespoň trochu se pokusila žít slušný a především normální život, jak mimochodem slíbila tátovi před jeho odchodem, už zase přilévá olej do plamene. 

Z ostudy má kabát, ale evidentně si myslí, že jí sluší. Nechala se totiž, bohužel, opět slyšet. Smutný pelmel jejích slov snad nepotřebuje ani komentář. 

„Říkal mi, že kvůli Timovi jsem to ve Finsku měla nahoru dolů, nahoru dolů. Když jsem se tam ale měla dobře, tak byl rád. Byl rád, že jsem byla šťastná. Myslím si, že kdyby viděl, že jsem spokojená se svým životem v Helsinkách, tak by měl radost. Říkal, že hlavně nemá rád negativní zprávy. Takzvané jobovky. Teď, když nejsou jobovky, tak by byl rád,” svěřila se Gottová (48) na dotaz eXtra, zda si myslí, že by na ni byl Karel Gott pyšný. Jobovky to ale celkem jsou - například už jen to, že Gottová je závislá na alkoholu, lécích, točí se v bludném kruhu dluhů, nepracuje, je zpět s Timem, jinými slovy - dělá vše, co si Gott nepřál, a co ho u prvorozené dcery nejvíc trápilo.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

Koktejl léků, alkoholu a nabourané psychiky si evidentně vybírá svou daň, neb Gottová už pomalu ztrácí nejen pojem o tom, co se hodí a nehodí říkat, ale i o realitě. Jak jinak pak vysvětlit, že Tima srovnává, ne-li nadřazuje nad velkolepý úspěch svého táty? „Není to muzikant, který hrál jenom v jedné republice. Třeba tatínek hrál jenom po České republice nebo v Německu. Ale Timo je světoznámý,“ nestyděla se také promluvit pro eXtra. 

O moc lepší nebyl ani její počin, kdy se v písni Pro tebe snažila cosi odrecitovat tatínkovi do nebe a vzápětí napadla dědictví s jasným cílem poškodit ty, které Gott nade vše miloval - vdovu Ivanu (45) a dcery (Charlotte Ellu a Nelly Sofii). Že má žaludek z azbestu ukazuje i pokusem o sepsání knihy, která má odkrýt všechny Gottovy milenky, děti, o kterých se nevědělo, i jeho pravou sexuální orientaci, jak Tolki vesele rozkřikoval, kde se dalo.

)Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
16. 7. 2022 • 10:52

Timo je světoznámý. S kapelou Stratovarius procestoval celý svět. Skládal pro ně hudbu. Je stále jedním z nejlepších světových kytaristů, i když má psychické problémy, kvůli kterým už nemůže být na vrcholu. Ale stále je pojem. A stále skládá hudbu, například z jiného žánru - Avalon - je krásná hudba. Karel byl skvělý zpěvák, ale to je všechno. Nehrál výborně na hudební nástroje a neskládal písně, které tu po něm zůstanou, jako Timo.
Oba jsou skvělí. A že Tima fanoušci nesledují, když se stáhl z hudební scény a ani nevědí, že pořádal nějaký on-line koncert, to je logické. Vůbec to neubírá na jeho hudebních kvalitách. Tak to prostě s fanoušky je.

Alva
11. 5. 2022 • 09:02

Pište tady, co chcete, já píši jedno, Gotta už bylo dost a už to leze krkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.