RÝPAVÁ IVANA! Nenechám si diktovat od mladší, vrčí Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

RÝPAVÁ IVANA! Nenechám si diktovat od mladší, vrčí Dominika

Dominika měla Ivanina komandování už plné zuby!
Dominika měla Ivanina komandování už plné zuby! (Archiv Blesk)

Dominika Gottová (48) je aktuálně v Česku a tudíž opět ve středu zájmu médií. V pořadu Život ve hvězdách se problémová Slavíkova dcera rozpovídala o válce s vládkyní Bertramky. Proč to mezi ní a Ivanou (46) pořád tolik skřípe?

„Se sestrami bych se moc ráda viděla, ale s paní Ivanou si nemyslím, že budeme vycházet. Znám ji, protože jsem se snažila navázat nějaký vřelý vztah, ale nebylo to opětováno," posteskla si Dominika Gottová v TV Nova.

 

Dominika před zhroucením poslala Ivaně vzkaz! A Zemanová pracuje, aby si vydělala na školu

Video se připravuje ...

„Nemám tušení, ale nefungovalo to ani za života tatínka. Ze začátku ano, když se s tatínkem seznámila, tak byla celkem milá, ale pak do mě pořád rýpala. Říkala: tohle bys měla, tohle bys neměla. Já si nenechám diktovat, co bych měla a co ne od někoho, kdo je o dva roky mladší než já," lamentuje dcera Karla Gotta  (†80).

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Huga
30. 4. 2022 • 10:39

Miluje dámu, která žije v Německu, jo? Už nemiluje nikoho, Hannelore Uhl, je mrtvej, Nejstrašnější zkušenost měl s tebou, ty stará šeredná šílená k.ravičko. Měla bys strávit zbytek života ve svěrací kazajce na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny.

hanainge
30. 4. 2022 • 10:25

Výše uvedený článek je nesmysl, protože je fakt, že Dominika Gottová není problémová dcera a nemá problémy s alkoholem a nemá sestry, protože Dominika Gottová opravdu je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná - to je pravda!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Qaqa
30. 4. 2022 • 09:13

Dojemné blábolení. Je obtížné chtít po alkoholikovi logickou úvahu. Moc by pani DG prospělo pokud by si před podobným rozhovorem připomněla sérii svých veřejných vystoupeni komentujícich její manželství a k tomu přidala vzpomínku na ty hromady hnoje které vykydala na rodinu jejího otce. Snad by pochopila v čem je zakopaný pes. Levobočci nemají nikdy na růžích ustláno je to s nimi jako s tím vztahem jehož jsou produktem.

kristinn
29. 4. 2022 • 21:00

"snažila navázat nějaký vřelý vztah"!!!To snáď ani nie je možné, ako si tá ťapa lenivá, prechlastaná, s--*erie do tej odutej papule.Skutočne ani z bulváru nepoznám de**bilnejšej osoby. Z každého slova tejto 100-kilovej persóny cítiť klamstvo, sprostosť, využí­vačnos­ť.To­tálne zvrátený človek! Vlastne "človek"??? Skôr zmija klamárska, jedovatá, ktorá hryzie do vyhliadnutej obete neustále...

hejhej
29. 4. 2022 • 16:15

AliAlice:
Hloupá, lenivá Dominika bude stále posílat své bláboly do bulváru - jediný zdroj příjmů a chlast něco stojí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.