RÝPAVÁ IVANA! Nenechám si diktovat od mladší, vrčí Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

RÝPAVÁ IVANA! Nenechám si diktovat od mladší, vrčí Dominika

Dominika Gottová (48) je aktuálně v Česku a tudíž opět ve středu zájmu médií. V pořadu Život ve hvězdách se problémová Slavíkova dcera rozpovídala o válce s vládkyní Bertramky. Proč to mezi ní a Ivanou (46) pořád tolik skřípe?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
30. 04. 2022 10:25

Výše uvedený článek je nesmysl, protože je fakt, že Dominika Gottová není problémová dcera a nemá problémy s alkoholem a nemá sestry, protože Dominika Gottová opravdu je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná - to je pravda!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Huga
30. 04. 2022 10:39

Miluje dámu, která žije v Německu, jo? Už nemiluje nikoho, Hannelore Uhl, je mrtvej, Nejstrašnější zkušenost měl s tebou, ty stará šeredná šílená k.ravičko. Měla bys strávit zbytek života ve svěrací kazajce na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny.

Qaqa
30. 04. 2022 09:13

Dojemné blábolení. Je obtížné chtít po alkoholikovi logickou úvahu. Moc by pani DG prospělo pokud by si před podobným rozhovorem připomněla sérii svých veřejných vystoupeni komentujícich její manželství a k tomu přidala vzpomínku na ty hromady hnoje které vykydala na rodinu jejího otce. Snad by pochopila v čem je zakopaný pes. Levobočci nemají nikdy na růžích ustláno je to s nimi jako s tím vztahem jehož jsou produktem.

kristinn
29. 04. 2022 21:00

"snažila navázat nějaký vřelý vztah"!!!To snáď ani nie je možné, ako si tá ťapa lenivá, prechlastaná, s--*erie do tej odutej papule.Skutočne ani z bulváru nepoznám de**bilnejšej osoby. Z každého slova tejto 100-kilovej persóny cítiť klamstvo, sprostosť, využí­vačnos­ť.To­tálne zvrátený človek! Vlastne "človek"??? Skôr zmija klamárska, jedovatá, ktorá hryzie do vyhliadnutej obete neustále...

jardavozembouchak
29. 04. 2022 14:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouchak
29. 04. 2022 14:03

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

robin5
29. 04. 2022 10:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
29. 04. 2022 10:24

Proč si Dominika neustále vyplachuje tu svou vypasenou hubu Ivanou? Slinty Dominiky už nikoho nezajímají, tak vydělává na článcích o Ivaně. Vždyť Ivana se nikde k Dominice veřejně nevyjadřuje a určitě Dominice nic nediktuje! Pro Ivanu je Dominika pouze Gottova zatoulaná spermie před 50 lety, ze které se vyklubal líný nemakavý parazit! A určitě se Ivana nehodlá s něčím takovým zahazovat a reagovat na její žvanění!

AliAlice
29. 04. 2022 08:58

Jak ještě dlouho,a pořád dokola tady bude ten lenošný parazit otravovat ???

hejhej
29. 04. 2022 16:15

AliAlice:
Hloupá, lenivá Dominika bude stále posílat své bláboly do bulváru - jediný zdroj příjmů a chlast něco stojí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.