Celkové selhání organismu! Nečekané úmrtí Náhlovského (†72) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Celkové selhání organismu! Komik Náhlovský (†72) navždy odešel

Bavič Náhlovský (†72) nečekaně zemřel.
Bavič Náhlovský (†72) nečekaně zemřel. (Foto: ČRo, Facebook)

Smutná zpráva přišla jako blesk z čistého nebe. Svět opustil oblíbený komik Josem Alois Náhlovský po celkovém selhání organismu.

„Pan Náhlovský má vážné zdravotní problémy. Není schopen komunikovat a plnit si své povinnosti. Je v nemocnici v umělém spánku a jeho stav je opravdu kritický,” přiznal serveru Novinky.cz dobře informovaný zdroj. Nečekané úmrtí po krátké vážné nemoci nakonec potvrdila v dnešních večerních hodinách ČTK. 

Informaci již potvrdila i komikova rodina. „Dovolujeme si Vás za nejbližší rodinu informovat, že dnes, 7. 4. 2022, ve věku 72 let, zemřel po krátké těžké nemoci, se kterou statečně bojoval, pan Josef Alois Náhlovský. O možnostech, jak se s Pepou budete moci rozloučit, Vás budeme informovat. Děkujeme, že mu dnes věnujete tichou vzpomínku. Rodina předem děkuje za respektování soukromí," napsala za celou rodinu Veronika Záhorská, jak informoval Blesk.

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb baviče Josefa Mladého(†64): Davy přátel v šoku z nemoci, kterou tajil

Video se připravuje ...

„Svět bude zas o něco smutnější. Zemřel Pepa Náhlovský. Kamaráde, parťáku, ať je ti nebe lehké. Budeš nám strašně chybět," cituje deník moderátora Karla Šípa (76), který s Náhlovským spolupracoval. Jako komik vystupoval Náhlovský také po boku Petra Novotného (74). Hlavní komickou dvojici ale tvořil s Josefem Mladým (†63), od jehož smrti uplynou začátkem května již 4 roky. 

Původně vystudovaný učitel českého jazyka a dějepisu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně se nakonec uchýlil k bavení davů. V 90. letech patřil mezi hlavní hvězdy televizní zábavy. Že měl ale vždy cit pro jazyk český, dokázal sepsáním knihy Krušnohorská kronika, v níž se zabýval teorií o fiktivním národu starých Krušnohorců.



Přečtěte si
mbmb
8. 4. 2022 • 07:32

To je smutný článek , je mi líto že není ani on ani jeho skvělý partner stejného jména Josef.
Přinášeli humor který nebyl vulgární . Tak jsou na pravdě boží spolu. Odpočívej v pokoji

pravlast
7. 4. 2022 • 20:49

Pepo-Aloisi,hlavně opravdu a příjemné spočinutí,nezapomeň že se s Tebou rád potrefím třeba na večeři i jinde. Tak snad někdy,chlape,moc rád bych........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.