Úmrtí baviče Mladého (†63): Smutné tajemství poslední role | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Úmrtí baviče Mladého (†63): Smutné tajemství poslední role

Josef Mladý (†63)
Josef Mladý (†63) (Martin Přibyl, archiv)

Přestože jsou už jeho ostatky pět dnů zpopelněny, bavič Josef Mladý (†63) stále hraje v divadelní hudební komedii Zítra to roztočíme, Jaroušku! Představení tak dál může prodávat lístky na bravurní výkon nerozlučného parťáka Josefa Aloise Náhlovského (68).

„Je to tak. V pár představeních ještě zazní Pepíkův hlas,“ potvrdil Aha! Libor Petrů, který v komedii také hraje. „Nikdo netušil, že Pepa zemře, nebyli jsme na to připraveni. A jelikož jsme hráli Zítra to roztočíme, Jaroušku! pár dnů po jeho smrti, měli jsme dvě možnosti. Představení zrušit, anebo Pepíka nahradit,“ vysvětlil Petrů. Náhradu nakonec našli v podobě televizního moderátora Martina Severy (62).

„To bylo skvělé, ale neměli jsme s ním natočený playback. Takže Martin chodil po jevišti, otvíral pusu naprázdno a z reproduktorů byl stále slyšet Pepík,“ prozradil Petrů. Mladého hlas »ze záhrobí « natolik vyděsil a zdeptal Kateřinu Kornovou (51), která rovněž vystupuje v komedii, že Josefovi nakonec nepřišla ani na pohřeb! Diváci ho uslyší ještě v pár představeních. 


„Zatím není čas playback s Martinem Severou natočit,“ vysvětlil herec a muzikant, který se díky hudební komedii s Mladým před lety seznámil a od té doby ho velmi často navštěvoval i v jeho domovských Kolovratech. „Stali jsme se skvělými kamarády. O tom, že má rakovinu, mi ale neřekl...“ poznamenal Petrů se smutkem v hlase.


Hubl před očima!
Přestože se Mladý nikomu z kolegů nesvěřil, že bojuje s rakovinou, mnozí se dovtípili. „Hubl nám před očima! Tvrdil, že drží dietu, ale takhle shodit by nikdo sám od sebe nedokázal. Vždyť se kvůli němu musely přešívat kostýmy,“ řekl Aha! Petrů. Nápadné prý také bylo, že Mladý, který neměl dva a půl rokiu v komedii žádnou alternaci, požádal v prosinci o záskok. „Dost nás to udivilo. Když ale řekl, že má moc práce, zlanařili jsme Petra Jančaříka. Ten ale po Pepíkově smrti nemohl, a tak nás zachránil Martin Severa. A doufám, že u nás už zůstane,“ dodal Petrů.

Pohřeb baviče Josefa Mladého (†64): Davy přátel v šoku z nemoci, kterou tajil:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.