Komplikace porodu Marešové: Musel zasahovat Leoš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Komplikace porodu Marešové: Musel zasahovat Leoš!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (archiv Blesku)

Moderátor Leoš Mareš (45), stejně jako jeho žena Monika Marešová (41), nedočkavě vyhlíželi porod. Ten měl být na začátku března, ale miminku se očividně z maminčina bříška ven nechtělo. Marešovi tak zkoušeli nejrůznější triky na to, jak porod vyvolat. A vyráželi i na túry!

Marešová nedávno oslavila 41. narozeniny a Leoš jí na sociálních sítích věnoval dojemné přání. Jeden z fanoušků vtipně podotkl, že na ten samý den mají Marešovi určitě naplánovaný i porod. Na to Mareš ale rychle odvětil. „Určitě nic neplánujeme. Ono se to stane, až přijde čas,“ napsal.

eMobilita s Leošem Marešem od A do Z

Video se připravuje ...

Manželce se snažil pomáhat, jak jen to šlo. Nedávno s ní dokonce vyrazil do přírody na túru, protože je známo, že fyzická aktivita dokáže porod přiblížit. A pomohlo! Marešová porodila krásné děvčátko!

Útulek se rozšiřuje! Fanoušci nezklamali, za tři týdny dali dohromady 1,5 miliónu Pomohli i čtenáři Blesku a Leoš Mareš s manželkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bumplesk
11. 3. 2022 • 11:36

Krásnou holčičku?Vám Pleskačům jí už Leoš ukázal ?

illenne
11. 3. 2022 • 10:16

Docela mne zarazila informace s manévry, kde bude rodit a ještě pod cizím jménem. Hrají si na celebrity a je to dost ubohé. Když si uvědomím vše kolem hospitalizace a porodu, protože jsem z oboru, tak nechápu, jak může být administrativně někdo veden v dokumentaci pod cizím jménem. Navíc jsou tak známí, že i změna jména je k ničemu. Na Instagramu plno fotek a hlavně s popisky v angličtině. Asi zapomněla, že žije v ČR. Hlavně, že dítě je zdravé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.