Král kutilů Láďa Huška: Alarmující krevní testy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Král kutilů Láďa Huška: Alarmující krevní testy!

Láďa Hruška
Láďa Hruška  (Profimedia.cz)

Pravidelná lékařská kontrola nedopadla pro Láďu Hrušku (44) dobře. Některé hodnoty krevních testů byly natolik alarmující, že moderátor pořadu Vychytávky Ládi Hrušky musel seknout s alkoholem a nejen to.

Hruška se bál o své zdraví a také, aby jeho televizní kariéra nevzala zasvé, že se poslední dva měsíce držel zkrátka. „Měl jsem suchej leden i únor, spojil jsem to, abych to měl za sebou. Byly k tomu dva důvody, abych načerpal síly, byl fit a pak ty zdravotní,“ svěřil se Hruška. „Na pravidelné zdravotní prohlídce mi zjistili, že se mi krevní testy rozdivočely,“ popisoval s tím, že kromě zákazu alkoholu změnil i stravovací návyky.

Kutil Láďa Hruška: Špatné krevní testy ho donutily k detoxu!

Video se připravuje ...

„Zobu řasy, jak sladkovodní, tak mořské. Pak jsem ještě vyřadil lepek, tedy pečivo, a cítím se opravdu odlehčeně,“ vypočítával. S pitím ale navždy nesekl. „Vyměnil jsem bílé víno za červené,“ vysvětlil. Dobrovolný pobyt v rodném Městci Králové, který nazývá bunkr, mu velmi prospěl. Kdyby byl v Praze, tak by ho to prý svádělo jít s kamarády popíjet. Láďa vyrazil po delší době do společnosti. Na akci, kde se představoval burger inspirovaný chutěmi fotbalisty Lionela Messiho, se ovšem nepřišel najíst, ale hlavně ukázat světu.

Utrpení u Ládi Hrušky: Plicní embolie a operace páteře!

Video se připravuje ...

„Dennodenně jsem odpovídal na dotazy, proč mě vyhodili z televize. Měli jsme dvouměsíční televizní prázdniny, teď tedy půl měsíce ještě netočíme. Takže jsem odjel z Prahy a moje pořady se reprízují,“ vysvětloval Hruška. Jenže právě opakování dílů zavdalo k šuškandě. „Asi jsou oblíbené a moji diváci jsou lační, tak si mysleli, že už se tam neobjevím a že mě vyhodili. Takže, prosím vás, nevyhodili! Nedávno jsem podepsal novou smlouvu a vrátím se v plné síle a kondici,“ uklidňoval moderátor.



Přečtěte si
konvalinka34
7. 3. 2022 • 12:31

To teď budeme znát krevni testy všech moderátorů? Pokud pominu, že to ani není etické, vážně to někoho zajímá?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.