Tohle Šafářová od Plekance nečekala: ÚNOS DO NEZNÁMA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle Šafářová od Plekance nečekala: ÚNOS DO NEZNÁMA!

Zamilovaný a šťastný pár: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová
Zamilovaný a šťastný pár: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová (Barbora Reichová (Sport))

Může se stát, že manželství po nějaké době zevšední. Aby tedy člověk nezahučel do stereotypu, je potřeba být čas od času trochu kreativní. Toho si je vědom i hokejista Tomáš Plekanec (39), který dal své manželce, bývalé tenistce Lucii Šafářové (35), najevo, že nudit se s ním rozhodně nebude!

Že je svátek zamilovaných především o romantické večeři a čokoládě? Valentýn již nemusí být považován za komerční svátek - jaký si ho lidé udělají, takový prostě je! A na ten letošní Lucie Šafářová jen tak nezapomene. Tomáš Plekanec si pro ni totiž připravil výlet. Své manželce ovšem záměrně neprozradil, jaké místo zvolil. „Kam mě to bereš? Tady jsou samé slepičky,“ smála se Šafářová ve videu, které sdílela na svém instagramovém profilu.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Jestli se Lucie chvíli bála, kam ji kladenský hokejový útočník bere, záhy ji strach přešel. V dalším videu se pochlubila dřevěným příbytkem s terasou, z níž byl pohádkový výhled na jezero. Nakonec nebyla ochuzena ani o růže ve tvaru srdce. V ten samý den Lucie vyznala svému manželovi lásku na sociálních sítích, a udělala tak za celým den krásnou tečku.

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...

„Láska je most mezi tebou a vším. -Rumi - Krásného Velentýna vám všem! Lásku sdílíme v různých formách každý den a nepotřebujeme na to svátek, ale je dobré si připomenout, jak je v našich životech důležitá!“ uzavřela romantický den Lucie Šafářová, jak informoval isport.blesk.cz.



Přečtěte si
Dianthos
26. 4. 2022 • 22:39

To víš. Poté, kdy veřejně oškubala svého manžela a vydírala ho dětmi, si s ní žádný bohatý a úspěšný nezačne. Naopak se na ní budou nabalovat ti, kteří budou využívat jí, nebo si to ona bude myslet. Jooo, holka si poněkud zkazila život kvůli penězům...

Dianthos
26. 4. 2022 • 22:18

Borka, inteligent by pochopil, že ty informace získávají novináři na jejich instagramu a facebooku. Kam Šafářová přispívá dlouhé roky pro své fanoušky.

kalenda
17. 2. 2022 • 17:23

O vondatře se už nepíše.ta už neexistuje.

kalenda
17. 2. 2022 • 17:19

Pleky udělal pro svoji lásku romantického valentýna a chudinka hopsalka sedí sama na Libuši a kouše se vztekem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.