Sexuální aféra syna britské královny: Andrewa vykopli z rodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexuální aféra syna britské královny: Andrewa vykopli z rodiny

Princ William a Charles rozhodovali o zbavení titulu prince Andrewa.
Princ William a Charles rozhodovali o zbavení titulu prince Andrewa. (Blesk)

Středeční rozhodnutí newyorského soudu, že britský princ Andrew (61) stane před soudem kvůli obvinění ze sexu s nezletilou dívkou (v roce 2001, bylo jí 17), zpečetil osud prostředního syna královny Alžběty (95).

Královská rodina ho jako nechtěnou přítěž hodila přes palubu, byl zbaven titulů, řádů, hodností, patronátů i finanční podpory! Andrew z Yorku tak již nesmí být titulován jako Jeho královská Výsost a je mu zapovězena účast na veřejných akcích královské rodiny. Hlavní roli v jeho pádu podle zdrojů z paláce sehráli bratr Charles (73) a synovec William (39).

„Byli velice rozzlobení a naprosto neoblomní,“ potvrdil zdroj s tím, že o princově osudu bylo rozhodnuto dříve, než přijel do paláce, kde mu před královnou sdělili rozhodnutí rodiny. Náklady na soud, které mohou dosáhnout až 200 milionů korun, si bude muset »občan Andrew Windsor« uhradit z vlastní kapsy, ale je předem jasné, že tolik peněz zdaleka nemá.

Blesk Podcast: Princi Charlesovi se stýská po Harrym, říká Robert Lacey

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
16. 1. 2022 • 16:12

Z rodiny ho nevykopli,zbavili ho JEDNOHO titulu(Jeho Královská Výsost),další mu zůstaly,zbavili ho čestných armádních hodností a stejně jako Harrymu mu zůstal jeden který získal vlastní službou v armádě a nikdo nikde nemluví o tom že by ho královna odstřihla od finanční podpory.Jeho osud byl jinak zpečetěn už dávno.Vám by to patřilo taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.