Obžaloba zpěváka R. Kellyho: Sex s nezletilou kmotřenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Obžaloba zpěváka R. Kellyho: Sex s nezletilou kmotřenkou

Zpěvák R. Kelly čelí obviněním ze sexuálního násilí
Zpěvák R. Kelly čelí obviněním ze sexuálního násilí (Instagram)

Zpěvák R. Kelly (55), známý hitem I Believe I Can Fly, dostal už v červnu 30letý trest za zneužívání fanynek. Další spousta let za mřížemi mu teď hrozí za zneužívání děvčete, kterému se stal kmotrem. Místo ochrany a podpory si z ní udělal sexuální hračku.

Nyní 37letá žena vystupuje u soudu anonymně, jako »Jane«. Zpěvák ji poznal jako 13letou hudebnici, chválil její vystoupení. Na radu tety ho dívka požádala, ať se stane jejím kmotrem, cituje z její výpovědi list Chicago Tribune.

Občas si prý telefonovali, brzy se ale »kmotr« začal ptát na intimní věci. Bral ji do studia, na turné, domů... Prvně ji opíjel a osahával jako 14letou, napřesrok už s ní měl sex se vším všudy. Byl její první. „A pak ještě mnohosetkrát, to se nedá spočítat,“ uvedla. Jejich páření si často nahrával. V Chicagu je sex legální od 17 let. Vypovídat budou ještě další údajné oběti. Porotci také zhlédnou video, které prý zobrazuje Jane s Kellym – byť to ona v dřívějším procesu popírala.

Další oběť Lizzette Martinezová: „Udělal ze mě sexuální otrokyni.“

Zpěvák zatím vždy vinu odmítal. „Obžaloba ho vykresluje jako monstrum,“ kritizovala Kellyho obhájkyně a připomněla krušné dětství svého klienta, kdy coby negramotný musel spoléhat na jiné. „Pak Kelly také může být obětí,“ dodala. Vzhledem ke stávajícímu trestu z vězení nevyjde před osmdesátkou; pokud ho odsoudí i nyní, zřejmě nevyjde už nikdy...

Michael Jackson - Nespočet plastických operací a obvinění ze sexuálního obtěžování dětí. Jak žil Král popu?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5637556
7. 4. 2023 • 23:35

Páření, jo? Hm, taky dobrý 👍

Uživatel_5584341
7. 4. 2023 • 14:21

Nechápu,proč ho žaluje až nyni-více jak po 2O létech.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.