Rapper Kayne West se směje: Koukejte, mám novou Kim! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rapper Kayne West se směje: Koukejte, mám novou Kim!

Kim Kardashian a Kanye West
Kim Kardashian a Kanye West (archiv Blesku)

Jelikož ta »stará« Kim (Kardashianová, 41) ho už nechce, pořídil si Kanye West (44) novou přítelkyni, která je, jak už to u některých pánů bývá zvykem, tak trochu kopií jeho exmanželky. Otázkou je, zda s ní také podobně nepochodí.

Královna sociálních médií Kim se s rapperem rozešla loni po sedmi letech manželství. Kanye se snažil získat ji zpět, ale nic z toho nebylo. Tak si na Nový rok vyšel s herečkou Julií Foxovou (31) a podle některých zdrojů hned večer skončili na hotelu. Julia, která toho zatím ve filmu moc nepředvedla, vztah ve čtvrtek potvrdila v blogu pro Interview Magazine.

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...

„Událo se to tak rychle, uvidím, kam mě to dovede,“ přiznala Julia. „Je to zoufalý pokus, jak se dostat Kim pod kůži. Aby ho vzala zpátky. Proč jinak by se s Julií ukazoval tak veřejně?“ ptá se znalec deníku Toronto Sun. A všichni si všimli, že si Kanye hned Julii oblékl do černého, aby mu připomínala Kim. Plus, obě byly v rozvodovém řízení, když začaly s rapperem randit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.