Rapper Kanye West si našel novou sexbombu: To je jeho »nová Kim«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rapper Kanye West si našel novou sexbombu: To je jeho »nová Kim«!

Milenci si dali dostaveníčko na basketbalovém zápase.
Milenci si dali dostaveníčko na basketbalovém zápase. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Americký rapper Kanye West (44) má slabost pro sexy brunetky. Není tedy žádným překvapením, koho si našel jako náhradu za Kim Kardashianovou (41), s níž se po sedmi letech rozvádí.

Už nějakou dobu prý randí s modelkou Vinetriou (22), která je neméně žhavá, avšak o půlku mladší! Spekulace přiživili sami milenci, kteří se spolu o víkendu poprvé ukázali veřejnosti. West vzal svůj nový basketbalový zápas jeho soukromé školy Donda Academy v Minneapolis.

Přitom ještě před měsícem níž vychovává čtyři ratolesti, prohlašoval: „Stále je to moje žena, nejsme rozvedení. Naše děti chtějí, abychom zůstali spolu. Chci, abychom spolu.“ Co na to tehdy říkala Vinetria, v Miami dělala garde, není Koncem října už ale na Instagram nahrávala videa z bohoslužby rappera, jenž nově vystupuje pod jménem Jak to tedy mezi vámi je, Ye?

Kim taky »omladila«

Nezahálí však ani Kim, která prý randí s hercem a vyhlášeným sukničkářem Petem Davidsonem (27). Za sebou už mají mj. dvoudenní výlet do New Yorku či romantickou večeři, kterou americký herec a komik nechal vystrojit na střeše jen pro ně dva. Mezi jeho »ex« už patří herečka Kate Beckinsaleová (48, Pearl Harbor), zpěvačka Ariana Grande (28) nebo topmodelka Kaia Gerberová (20.)

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.