Slunečná se vrací na obrazovky, pak ji ale vyšoupne ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Slunečná se vrací na obrazovky, pak ji ale vyšoupne ZOO!

Slunečná a její hrdinové
Slunečná a její hrdinové (TV Prima)

 I když tvůrci Slunečné mluvili o polovině až konci ledna, seriál se vrací na obrazovku již dnes. „Na základě četných diváckých ohlasů jsme se rozhodli nasadit nové díly hned po Novém roce,“ řekl Aha! mluvčí Josef Ducký. 

Oblíbené hrdiny bude Prima na žádost diváků servírovat ještě deset večerů v úterý a od příštího týdne budou čtvrtky patřit novému seriálu ZOO, ve kterém se objeví i tváře ze Slunečné, jako je Burešová, Tomicová (59) nebo Brodská (53).

Uvítání trojčátek

Týna a Janek si z porodnice přinesou Haničku, Janičku a Aničku. Malý pokojíček postaví rodiče před dilema, kam s nimi. Otec Janek v podání Marka Lambory (26) musí začít jednat. Eva Burešová (28), která je v reálu maminkou tříapůlletého Nathaniela, přiznala, že zapomněla, jak jsou miminka maličká. „Bylo zvláštní držet je v rukou. Nemohla jsem je od sebe rozeznat, jen podle jejich rodičů.“

Exkluzivně! Ukázka videoklipu Slunečná na Blesk.cz

Video se připravuje ...

Nebezpečná známost

Nelení ani zlatokopka Markéta Hrubešová (49) alias Diana. Nehodlá jen tak pustit ze spárů tučnou kořist v podobě Johna Linharta. Když jí vyklouzl nejstarší z rodu Vacků, nechce přijít o dalšího sponzora svého života. I když se Hana v podání Evy Holubové (62) snaží, co jen může, Maroš Kramár (62) coby úspěšný a movitý podnikatel propadá stále hlouběji do osidel obratné manipulátorky.

Problémy se srdcem

Leoš Noha (53), který hraje manžela Evy Decastelo (43), měl loni v létě vážné problémy se srdcem. „Zjistili mi, že pracuje jen na dvacet procent,“ přiznal herec. Čeká na transplantaci a lékaři mu na podporu srdeční činnosti voperovali defibrilátor. Na place ho musela zastoupit připsaná postava jeho bratrance Libora Dolejše v podání Jiřího Ployhara (45). Pěkně pije své příbuzné krev.

Had na prsou

Problémy čekají na herečku Eriku v podání Kristýny Kociánové (36). Simona, kterou hraje Monika Timková (31) přijela pracovat v azylovém domě jen proto, aby zničila Erice život. Všechno je to jen jedna velká bouda. „Staly se z nich kamarádky, moc si sedly, o to je to a ještě bude pro Eriku horší,“ přiznala nelítostně Monika.

Slunečná: Tomsa a Jánová se chytili pod krkem

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.