S covidem bojující Mirek Etzler (56): Bez kyslíku nemůže dýchat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

S covidem bojující Mirek Etzler (56): Bez kyslíku nemůže dýchat

Miroslav Etzler bojuje s covidem
Miroslav Etzler bojuje s covidem (archiv)

Zanedbal očkování proti covidu a nyní leží už třetím týdnem v nemocnici. Ani po 17 dnech se Miroslav Etzler (56) neobejde bez kyslíku. Na třetí adventní neděli poslal svým fanouškům vzkaz z českolipské nemocnice, kde je napojen na plicní ventilaci.

Aby všichni viděli, co může zanedbané očkování způsobit, sype si herec popel na hlavu. „Kdyby mi to někdo při příjmu řekl, přes vysokou horečku bych se asi smál. Často tady čtu, že pomáhám světovému zlu, neb covid není. Je! A je to pěkný darebák. Já prostě zatím nemůžu sám dýchat,“ svěřil se z nemocničního lůžka prostřednictvím sociálních sítí.

Auta na náplavce 2021: Rozhovor s Miroslavem Etzlerem

Video se připravuje ...

„Lékaři a sestřičky tady v České Lípě dělají vše, co mohou, aby to změnili, ale jde to pomalu,“ zdůraznil opět Etzler, jak je covid nevyzpytatelný a čeho všeho je virus v lidském těle schopen. „Chtěl bych z celého srdce poděkovat nejenom jim, ale i vám!“ vzkázal všem fanouškům, kteří mu posílají záplavu přání, aby se uzdravil. Pořád ještě nemá dle svých slov tolik sil, aby na všechna odepsal. „Vážím si toho neskutečně!“ dodal herec.

Auta na náplavce 2021: Rozhovor s Miroslavem Etzlerem

Video se připravuje ...

Výčitky kvůli synovi

„Nikdy jsem nebyl odmítačem očkování. Jen jsem jej velmi hloupě odkládal a to považuji za hrubou, špatnou chybu. Kvůli lékařům, své rodině i blízkým,“ prohlásil herec, který má se svou současnou partnerkou tříletého syna. Jinak je celkem čtyřnásobným otcem.



Přečtěte si
laskava
14. 12. 2021 • 11:08

Bože ty jsi ale trouba!

AHel
14. 12. 2021 • 10:16

Naprosto nezodpovědný, arogantní, namyšlený debil. Je to starej fotr a nemá v sobě špetku zodpovědnosti vůči ostatním nikoliv jen své rodině... primitiv, díky takovýmhle týpkům jsme, kde jsme s covidem....ale všichni to budou házet na Babiše a budou se konat vyšetrování, co a jak dělal a nedělal....hnus. Ti, kteří nejsou naočkovaný by měli dostat pokutu či vězení, za veřejné ohrožení...tak to bylo kdysi, když člověk šířil pohlavní choroby...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.