Tři páry ve StarDance: Drastický režim před bitvou o finále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tři páry ve StarDance: Drastický režim před bitvou o finále

Covidové StarDance spěje do finále.
Covidové StarDance spěje do finále. (Blesk)

Jde do tuhého! A to ve všech směrech. Dnes se vysílá semifinálové kolo StarDance. A protože ve hře jsou už jen tři páry, snaží se ČT o to, aby ani o jeden kvůli covidu nepřišla. Zpřísnila proto v zákulisí soutěže opatření!

„Dostali jasný pokyn, že bez respirátoru se mimo své šatny nehnou, prostě je budou mít na nose a ústech, jelikož teď je fakt riziko, že by se někdo z těch tří párů mohl nakazit, a bude malér,“ popsal zdroj ze zákulisí StarDance. Semifinalisté Tomáš Verner (35), Martina Viktorie Kopecká (35), Jan Cina (33) a jejich tanečníci se také nesmí navštěvovat mezi šatnami.

Kramol na JIP a drsný verdikt lékařů! A Stardance mění finálový večer

Video se připravuje ...

„Do šaten za nimi smí jen kostyméři nebo maskérky, ostatní soutěžící ne,“ dodal dobře informovaný zdroj. „Potkávat se všichni společně můžou jen na parketě. A i tam musí mít respirátory, pokud je netočí kvůli zákulisním záběrům kamera a nebo není přímý přenos,“ dodal.

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video se připravuje ...

Mirai na to dojel

O titul se příští týden poperou jen dva páry. Zpěvák Mirai Navrátil (29) dostal covid a protože už jednou kvůli karanténě vynechal, musel odstoupit, stejně jako Simona Babčáková (48).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.