Bookmakeři se přepočítali! Králem parketu je Jan Cina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bookmakeři se přepočítali! Králem parketu je Jan Cina!

Jan Cina se stal králem parketu roku 2021
Jan Cina se stal králem parketu roku 2021 (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Taneční soutěž StarDance zná svého vítěze! Vyhráli Jan Cina (33) s Adrianou Maškovou, ti získali nejvíce diváckých hlasů a vysloužili si titul krále a královny parketu pro rok 2021. Pro sázkaře to prý bylo jasné od začátku!

Podle bookmakerů měl nejvyšší šanci na vítězství charismatický bývalý sportovec. „Verner se opírá o zástupy fanynek ještě z dob sportovní kariéry, a i při tanci pak předvádí totální nasazení,“ pronesl Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny. 

Za to sázkaři ale měli opačný názor. Od samého začátku měli jednoho jediného favorita a tím byl Jan Cina. Už před finále si držel náskok a 45 % podaných tiketů zdobilo jeho jméno.

Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy

Video se připravuje ...

Přesto, že to taneční páry neměly vůbec jednoduché, protože museli ukázat nejlepší standardní tanec, latinskoamaerický tanec a ještě freestyle, Cina s partnerkou obdrželi nejvíce diváckých hlasů! 

„Děkuji za oslovení do téhle soutěže, jinak bych tady nebyl. Byl to můj sen tady být. Pamatuji si, jak jsme si na začátku řekli, že si to užijeme a to se povedlo. Mám tě hrozně rád,“ sdělil dojatý vítěz eXtra.cz.

Změna finále Stardance, promyšlený tah ČT? A Rolins o vztahu s Nedvědem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.