Nejbolavější tajemství královské rodiny: Charles je rasista?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejbolavější tajemství královské rodiny: Charles je rasista?!

Princ Charles a princ Harry
Princ Charles a princ Harry (archiv)

Byl to poprask, když britský princ Harry (37) a jeho manželka Meghan (40) v březnu osočili nejmenovaného člena královské rodiny z rasismu. „Kdo to asi je?“ vrtalo všem hlavou. Nově vydaná kniha teď konečně odhaluje, že má jít o Harryho otce, prince Charlese (73)! Palác to odmítá.

Britská královna Alžběta (95), která v posledních týdnech čelí zdravotním problémům, má zase o starost víc. A to kvůli knize Christophera Andersona nazvané Bratři a manželky: Pohled do soukromí Williama, Kate, Harryho a Meghan. Autor tvrdí, že k zmiňovanému projevu rasismu královnina syna a následníka Charlese došlo 27. listopadu 2017, kdy Harry oznámil zasnoubení s rozvedenou americkou míšenkou Meghan Markleovou.

„Zajímalo by mě, jak budou vypadat jejich děti,“ řekl prý tehdy Charles. „Jsem si jistá, že budou nádherné,“ odvětila jeho manželka Camilla (74). „Myslel jsem, jakou budou mít podle tebe barvu pleti,“ upřesnil Charles podle Andersonovy knihy svoje obavy. Stejnými slovy Meghan vylíčila své zkušenosti v březnovém emotivním rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou (67).

Blesk Podcast: Meghan a Harry jsou pro královský byznys mrtví. Co je čeká, prozradil odborník

Video se připravuje ...

„Je to naprostá fikce, která nám nestojí za komentář,“ odbyl mluvčí paláce uvedenou pasáž z knihy. Americká televize CBS se proto zeptala přímo slavné moderátorky Oprah Winfreyové (67), která na jaře zmiňovaný rozhovor s Harrym a Meghan vedla.

„Ne, ani mně neřekli, koho mají na mysli. Jen zdůraznili, že nejde o královnu ani jejího manžela (v dubnu zesnulého prince Philipa – pozn. red.),“ říká Winfreyová. Anderson sám přiznává, že Charlesova poznámka mohla být celkem nevinná a dostat silně rasistický nádech až »cestou z paláce«, kdy ji »vylepšovali« lidé, kteří si příběh upravovali podle vlastní fantazie. Ať tak, či onak, Charlesovi tahle jediná věta vypálila na čelo cejch rasisty.

Meghan Markleová a Melissa McCarthyová uvedly nový charitativní projekt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
3. 12. 2021 • 02:15

Pan Anderson je všechno jen ne důvěryhodný zdroj jak mu okamžitě vrazila baterie britwských novinářůkteří narozdíl od něj odborníci na královskou rodinu jsou.Charles je jediný kdo zaměstnává jakopersonál mnoho lidí nebělošského původu,měl africko-americkou sekretářku i tiskovou mluvčí(Coleen Harrisovou)a navíc-kdyby o jejich zasnoubení pronášel rasistické komentáře požádali by ho Harry a Megfhan aby ji vedl k oltáři a zúčastnili by se jako své první veřejné akce po svaqtbě slavnosti k Charlesovým sedmdesátinám kde Harry pronesl dokonce projev?Jinak s potěšením zaznamenávám že jste dokázali dodat dalšíkvák k prohlášení Sussexských lhářů-zatímco Harry řekl že k té debatě došlo jednou na počátku jejich vztahu Meghan tvrdila že se to řešilo pořád během jejího těhotenství ale ne s ní ale řekl jí to Harry,dokonce prý proto aby ji ochránil.Vtipné.A teď to není ani na začátku vztahu ani během těhotenství ale po Taky dobrý.zásnubách.

honzina
30. 11. 2021 • 09:03

Bude to ještě chvíli trvat, ale vrátí se jí všechno i s úrokama. Nic jinýho si nezaslouží, potvora!!!!

honzina
30. 11. 2021 • 09:02

Nezlobte se na mě, ale dnes se to s tím rasismem hóóódně přehání, člověk si musí sakra dávat pozor na to co řekne, aby se naši tmavší spoluobčané náhodou necítili dotčení, ale za to co dokazují????? Je to horší než za komančů, ti je alespoň donutili vstaát a jít do práce, ale to jsem odbočila. Já jen nechápu, že sňatek Harykovi s tou mrchou královna vůbec povolila. Měl dostat jednu dobře mířenou a bylo by po lásce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.