Manžel princezny prozradil, co neměl: Královská rodina má... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manžel princezny prozradil, co neměl: Královská rodina má...

Princezna Eugenie a její manžel Jack.
Princezna Eugenie a její manžel Jack. (Instagram)

Ti ho musí milovat! Manžel princezny Eugenie (31) v opilecké pýše vybrebtal jedno z největších tajemství britské královské rodiny.

Mezi Svatojakubským palácem a blízkým koktejlovým barem hotelu Dukes byl kdysi vykopán podzemní tunel, kterým členové rodiny unikají za zábavou. Jack Brooksbank (35) se ukecnul před novináři z deníků The Daily Mail a The Sun, takže druhý den to věděla celá Británie. „Nikdy jsem ho nepoužil, ale láká mě to,“ řekl kecka na večírku v Kensingtonu, který byl sponzorován tequilou Casamigos, ve které má finanční podíl.

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...

Že má královská rodina vybudované tajné tunely, aby mohla diskrétně proklouznout ze svých paláců, chodit na tajná rande nebo do barů na koktejly, se v Londýně šeptá už po staletí. Žádný důkaz se ale nenašel. Svatojakubský palác (St. James’s Palace) byl vybudován kousek od Buckinghamského paláce v roce 1531 a oficiálně patří královně. Je londýnským sídlem její dcery, princezny Anny (71). Na podzim 2017 v něm ale bydlela i princezna Eugenie, od které se zřejmě Brooksbank tajemství dověděl. Hotel Dukes stojí ve stejné ulici jako palác. Byl postaven v roce 1908 a odedávna si v něm podávají ruce politici, celebrity a britská urozená smetánka.

Nejkrásnější večerní róby, které předvedly členky britské královské rodiny

Video se připravuje ...

Charles otevře palác

veřejnosti Až princ Charles (72) usedne na trůn, má velké plány. Mimo jiné si chce nechat v Buckinghamském paláci jen malý byt a jeho zbytek otevřít veřejnosti. Přemýšlí i o tom, že se zbaví dalších hradů a zámků, aby královská rodina neměla tak velké výdaje z veřejných peněz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.