Skromná Sara Sandeva? Za poctivou práci nedostává zaplaceno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skromná Sara Sandeva? Za poctivou práci nedostává zaplaceno!

Sara Sandeva
Sara Sandeva (Profimedia)

To, že se Sara Sandeva (24) dala na hereckou dráhu, nezměnilo skutečnost, že stále vypomáhá v rodinném podniku. Jednou je to rodinný byznys, a tak ruku k dílu musí přiložit každý - sláva nesláva.

Rodiče herečky pochází z Makedonie, po příjezdu do Prahy tak rozjeli vlastní balkánské bistro. I z tohoto důvodu ví Sara moc dobře, jaké to je, když je najednou málo práce, zato finančních závazků je až až. Jak se s rodinou popasovala s covidovým obdobím?

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

"Bylo to náročné jako samozřejmě pro všechny, kteří mají restaurace a bistra. Je to znát, když tam lidé nejsou. Normálně je bistro otevřené a lidé přichází, odchází, povídáte si s nimi. Je to jiné, než když máte pouze výdejní okénko a vydáváte jídlo," prozradila Sara Sandeva v rozhovoru pro zeny.iprima.cz.

Jak je vidět, herectví není žádné privilegium. V zápřahu je hvězda seriálu Dvojka na zabití stejně jako ostatní členové rodiny a v bistru plní hned několik úloh. "Když mám čas, tak jsem v bistru a pomáhám. Občas tedy rozvážím jídlo a každý večer, opravdu každý všední den, jsem já ta, co píše menu. Takže jsem zaměstnaná v bistru, ačkoliv nedostávám zaplaceno, ale jsem," vysvětluje Sandeva.

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...

Diváky chválený seriál z dílny FTV Prima, během jehož natáčení se dala herečka dohromady s kolegou Jakubem Prachařem (38), již skončil, projektů má ovšem Sandeva rozjetých více. Jen si na některé musí její fanoušci chvíli počkat. "Odložila se nám bohužel premiéra filmu Vánoční příběh na příští rok. Je to krásný film plný úžasných herců a samozřejmě bych ráda pozvala do divadla Na Fidlovačce, kde hrajeme Kouř," dodala s úsměvem Sara Sandeva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.