Zvrat ve vztahu Prachaře a Sandevy! Po ostré hádce prsten? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvrat ve vztahu Prachaře a Sandevy! Po ostré hádce prsten?

Prachař se připojil k Sandevě v Mexiku
Prachař se připojil k Sandevě v Mexiku (Instagram, archiv)

Není to tak dávno, co se pár pohádal přímo v ulicích Prahy a že se to neobešlo bez sprostých slov a slz. Ale už je zase všechno zalité sluncem. I když to chvíli vypadalo, že Sandeva po konfliktu odcestovala s rodinou do Mexika, zatímco tu Prachař zůstal na ocet, teď publikovali společnou fotku z pohádkové pláže. Pozornému oku sledujících ale neušlo, že má na ní Sandeva na prsteníčku kroužek. Takže jak - bude snad svatba?

Zatímco Jakub Prachař (38) i Sara Sandeva (24) mlčí a nechávají tak své sledující ve sladké nevědomosti nepotvrzených zásnub, v komentářích to dost vše. „Už prstýnek? Pokud ano, tak gratuluji. Jestli není zásnubní, tak gratuluji k velké lásce,“ píše jeden z pozorných fanoušků. „Tak už ji i o ruku stihl požádat,“ přidávají se další. 

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

Něco tady ale přeci jen nehraje. Prstýnek nezdobí levou ruku Sandevy, jak ukládá tradice, ale pravou. Je tedy možné, že fanoušci trochu předbíhají. Na druhou stranu to Jakuba možná popíchne k nějakým činům. Věk už na to má a se Sarou mu to náramně sluší. 

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.