Elizabeth Kopecká ze SuperStar: Randí s expřítelem Sary Sandevy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Elizabeth Kopecká ze SuperStar: Randí s expřítelem Sary Sandevy!

Elizabeth obsadila v letošní SuperStar druhé místo
Elizabeth obsadila v letošní SuperStar druhé místo (Foto Instagram, ara)

Je krásná jako nebe, má hlas jako zvon, sexy figuru, kterou jí závidějí divy stříbrného plátna a umí se trefit do chlapa. Přímo do fotbalového reprezentanta Václava Černého (24).

Jmenuje se Elizabeth Kopecká (25) a narostla jí křídla lásky ke křídelníkovi nizozemského Twente původem z Příbrami. Jo, to je ta ztepilá mladá žena, která se letos dostala do finále pěveckého preludování SuperStar. Jo, to je Jágrova schovanka, jež mu v hokejovém Kladně pomáhala s ticketingem a Jaromír jí během zpěvu v soutěži tuze fandil. Teď randí s Vaškem, který ještě v létě chodil s herečkou Sarou Sandevou (24), a je děsně zamilovaná.

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...

„Ano, s Vášou je to pravda. Vídáme se. Je to čerstvé a moc si to užívám,“ kápla božská Elizabeth božskou pro extra.cz. Se vztahem na dálku si prý snadno poradí. „Teď tady byl on, příště přijedu já. Do Holandska je to přes šest hodin autem, ale určitě lepší, než kdyby byl někde dál. Je mi to jedno. Je mi s ním hezky a vlastně mi je jedno, jestli je tady nebo tam,“ usmála se svými nádherně smyslnými rty Elizabeth Kopecká.

SuperStar: Soutěžícího přišla podpořit známá sestra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.