Tvrdá realita pro Sandevu: Idylka s Prachařem je u konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tvrdá realita pro Sandevu: Idylka s Prachařem je u konce?

Prachař se připojil k Sandevě v Mexiku
Prachař se připojil k Sandevě v Mexiku (Instagram, archiv)

Každý příběh jednou končí. S koncem jedné hezké etapy se teď musí rozloučit i Sara Sandeva (24). Poté, co si se svou láskou, Jakubem Prachařem (38), užívala v ráji, ji čekala srážka s realitou. 

Ačkoli se na začátku cukrovali jako kdyby jim bylo patnáct, brzy přišly první problémy. Novináři zachytili pár přímo při ostré hádce na ulici, kdy Prachař Sandevě sprostě nadával a ona cupitala metr za ním s uslzenýma očima. Následně odjela s rodinou do Mexika, zatímco Prachař zůstal tady, a vše tak nasvědčovalo tomu, že lásce zazvonil umíráček.   

Krásná Sara Sandeva přiznala rozchod s fotbalistou! Ódy na Jakuba Prachaře

Video se připravuje ...

O to větší pak bylo překvapení, když se na Instagramu mladé herečky objevila fotka s Jakubem přímo z pláže. „Všechno je v pořádku. Jsem šťastná a zamilovaná,” nechala se brzy na to herečka slyšet v Showtime.

Jediná srážka s tvrdou realitou je tak pro ni návrat ze slunné dovolené do divadla Na Filovačce, kde působí, a to přímo z letiště. „Z pláže rovnou na jeviště,” pochlubila se svým sledujícím po návratu. Nezbývá než doufat, že je slunce nabilo natolik, že nepřijdou další ostré hádky. 

Krásná Sara Sandeva: Vrátila se k chlapovi, kterého poznala v 17 letech!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
adamice
31. 1. 2024 • 05:52

Tyhle radoby celebrity jsou trapne a nudne. Snazi se na sebe akorat upozornit. A netyka se to jen techto dvou.

Eva Korotvičková
28. 3. 2022 • 00:07

Prchla včas.Chytrá holka

kristinn
27. 3. 2022 • 20:47

Prachař je obyčajný hulvát. Aj to, že sa vláčil po hoteloch v Bratislave s hihňajúcou, preafektovanou Móorovou, ktorá je nadržaná,až to kričí, svedčí o mnohom. Hlúpe ženy, ktoré s ním idú do vzťahu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.