Srdceryvná zpověď Kolářové: Kam utíká před smutkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Srdceryvná zpověď Kolářové: Kam utíká před smutkem

Daniela Kolářová a Jiří Ornest
Daniela Kolářová a Jiří Ornest (David Kundrát, Hemrinapress.cz, archiv Divadla na Vinohradech, Bioscop, archiv)

Jsou to už více než čtyři roky, co svět opustil režisér a herec Jiří Ornest (†70). Pro jeho rodinu a zejména manželku Danielu Kolářovou (75) byl jeho odchod velmi těžký. Herečka teď ale promluvila o tom, co pro ni bylo opravdu nejhorší!

Pandemie a uzávěry divadel daly v posledních dvou letech Kolářové pořádně zabrat. A především proto, že měla spoustu času přemýšlet o tom, že je sama. „Když odcházíte ráno zkoušet do divadla a večer jdete hrát, tak nemáte tolik času o tom všem tolik přemýšlet. Ale když je potom člověk odsouzený být zavřený celé dny v bytě, tak tam to na mě padá dodneška,“ přiznala Kolářova, že se s manželovou smrtí stále nevyrovnala, v pořadu Interview na FTV Prima.

Pohřeb Jiřího Ornesta (†70): Kdo ho před smrtí navštívil?

Video se připravuje ...

Příroda je můj kostel

Jiřího Ornesta dlouhodobě trápila zlá nemoc. Nakonec jí také podlehl. Jeho chuť žít nepřekonala zákeřný karcinom močového měchýře. Poslední chvilky ale Jiří strávil se svou rodinou a podle manželky Daniely vtipkoval do poslední chvíle. Zato jí do smíchu stále není. „Utíkám před tím do přírody. To je moje modlitba a příroda je můj kostel. Musíte si stále opakovat, že je to za vámi. Stále si ale opakuji, že i to trápení, kterým jsme procházeli, nejen v nemocnici, ale hlavně doma, bych uvítala raději, než ten konec, který nastal. Mezi tím se zmítám,“ přiznala smutně herečka.

Medailonek: Daniela Kolářová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.