Bývalý kat MasterChefa Raditsch: Takhle hustě soutěž odpálkoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bývalý kat MasterChefa Raditsch: Takhle hustě soutěž odpálkoval!

Marek Raditsch
Marek Raditsch (Nova)

Každá soutěž má svého ››kata porotce‹‹, který si nebere servítky a říká věci tak, jak jsou. V první a druhé řadě kuchařské soutěže MasterChef tuto roli zastával šéfkuchař Marek Raditsch (45). Toho od třetí řady nahradil Radek Kašpárek (40). Jak nekompromisní kuchař hodnotí soutěž nyní?

Když se v roce 2015 představil koncept MasterChefa v Česku, společnost více nahlédla nejen do světa kuchařského umění, ale i do života samotných profesionálů, kteří toto umění tvoří a hostům svých restaurací připravují nezapomenutelné gastronomické zážitky. Původní trio poroty tvořili Marek Raditsch, Marek Fichtner a Miroslav Kalina, jenž nedávno hostoval v současném ročníku MasterChefa.

Po třetí řadě ovšem přišla změna a staré porotce vystřídali Radek Kašpárek, Jan Punčochář (42) a Přemek Forejt (34). Tuto trojici porotců si diváci tak oblíbili, až s nimi nejúspěšnější tuzemská komerční stanice vymyslela samostatný projekt Souboj na talíři, který se též těší velké divácké oblibě. Jak se nyní na soutěž po vlastních zkušenostech dívá bývalý kat soutěže Marek Raditsch?

Kuchař z Masterchef Marek Raditsch: Restaurace, kde vařili pro Brada Pitta, se uskrovní!

Video se připravuje ...

„Abych pravdu řekl, tak televizi skoro vůbec nesleduju, protože na to nemám moc času. Také jsem maximálně zaměstnaný svojí rozkošnou dcerou a mojí nejúžasnější manželkou (směje se), takže novou řadu MasterChefa zatím bohužel nesleduju. Díval jsem se jenom, když jsem tam byl já a tohle mě moc nezajímá,“ zažertoval pro ŽivotvČesku.cz Executive Chef pražské restaurace Kampa Group.

Masterchef Marek Raditch: Svou ženu k plotně nepustím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.