Dobrá zpráva pro diváky ČT: Chystá se druhá Osada | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dobrá zpráva pro diváky ČT: Chystá se druhá Osada

První série seriálu Osada České televize se věnuje chataření.
První série seriálu Osada České televize se věnuje chataření. (Tereza Suchánková)

Potvrzeno, schváleno! Scenárista Petr Kolečko (37) dokončuje druhou řadu seriálu Osada. Natáčet se bude už od dubna 2022. Ivana Chýlková (58), Martin Myšička (51), Jana Švandová (74) a další osadníci se opět sjedou do údolí Berounky k Nižboru, tedy seriálovému Záhoří.

Hercům začnou další nádherné společné prázniny. Představitel utajovaného miliardáře Igor Bareš (55) se už na scénář a nové zápletky moc těší. „První jsem přečetl jedním dechem a moc mě to bavilo,“ přiznal deníku Aha! herec. S Evou Leinweberovou (48), která mu hraje manželku, se potkali sice poprvé, ale okamžitě si sedli. „Jsme oba z Moravy, navíc nás sváželi společně autem na natáčení,“ zavzpomínal Igor.

Blesk Podcast: Víme první! Seriál Osada bude mít pokračování. Čeho se scenárista Kolečko obával?

Video se připravuje ...

Chvála i kritika

Právě se vrátil z Brna, kde vystupoval v televizi. Přestože diváci ČT nový komediální seriál vesměs chválí, cestou vlakem si musel od spolucestujícího vyslechnout i kritická slova. „Pán mi řekl, že Případy prvního oddělení se mu líbily víc. Osada ho prý moc nenadchla,“ prozradil herec. Naštěstí víc než milion diváků obyvatelé osady přitahují každý pátek k obrazovkám ČT jako magnet. A pro ty je zpráva o pokračování nekonvenčních osudů televizních osadníků požehnáním.

Chýlková předvedla svou angličtinu: Schillerová si může gratulovat!

Video se připravuje ...

Nesvačilová v slzách

Zemřela jí babička Smích střídá slzy. Zatímco v Osadě tvoří komickou dvojici s Radkem Holubem (53), v soukromém životě má teď Petra Nesvačilová (35) smutek. Na Dušičky ji opustila milovaná babička Maruška (88). O to je to smutnější, že babiččin manžel (93) ovdověl. Petra často zveřejňovala jejich společné fotky. Druhá babička i děda stále žijí a už přesáhli devadesátku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.