COVID VE STARDANCE! Pozitivní jen očkovaná Kostková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

COVID VE STARDANCE! Pozitivní jen očkovaná Kostková?

Čára přes rozpočet StarDance: Kostková kvůli covidu v karanténě!
Čára přes rozpočet StarDance: Kostková kvůli covidu v karanténě! (archiv Blesku)

Nejoblíbenější taneční soutěž naráží na tvrdé mantinely. Čáru přes rozpočet jí udělala potvrzená nákaza onemocněním SARS COVID-19, kterou prochází hlavní moderátorka Tereza Kostková. Co bude se všemi účastníky a budou se moci odvysílat další díly? Drama neumí v tuto chvíli zvrátit ani hygiena!  

Nepříznivou zprávu oznámila na Twitteru Česká televize. Konkrétně v ní stálo: „Stalo se, co dnešní doba bohužel přináší. Tereza Kostková (45) vinou covidu v příštím díle StarDance nevystoupí. Vše nyní koordinujeme s hygienou a řídíme se jejími pokyny.“

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita! Mluvil ještě nedávno

 

Video se připravuje ...

Podle mluvčí České televize Karolíny Blinkové je nyní nejdůležitější zdraví účinkujících a štábu. Pakliže by hygienická stanice usoudila, že jsou všichni účinkující mimo nebezpečí, televize by se pokusila díl odvysílat. Zda by eventuálně Terezu někdo nahradil, či by moderoval Marek Eben (63) sám, zatím není zřejmé. 

Co už ale jasné naopak je, že první vypadnutý pár Veronika Lálová (29) a Pavel Trávníček (70) ve speciálním živém vysílání nevystoupí: „Dnešní živý přenos s Pavlem a Veronikou se bohužel neuskuteční. Věříme, že se na nás nebudete zlobit a pustíte si nás v náhradním termínu. Veronika a Pavel si alespoň po té velké dřině zaslouženě odpočinou. Děkujeme za pochopení,“ objevilo se na Facebooku StarDance.

Nezbývá než doufat, že Tereza bude mít lehký průběh onemocnění a že se brzy vrátí na parket za mikrofon. „Ano, jsem očkovaná," prozradila Kostková na webu ŽivotvČesku.cz.

11. řada StarDance showreel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Skrhola
26. 10. 2021 • 19:53

Okamžitě aktivovat článek 66 stanov České televize a zbavit Kostkovou všech funkcí neboť lékařské koncilium prohlásilo že není schopna vykonávat své pracovní povinosti

leros
26. 10. 2021 • 11:54

-bello- T. Kostková je očkovaná proti covidu 19. Bohužel i očkovaní můžou onemocnět.

mbmb
26. 10. 2021 • 00:43

I s očkováním lze onemocnět.
Pořád samotný běží v několika státech a je to jako opakovaný vtip. Začátek byl zajímavý ale nyní nikoliv.

-bello-
26. 10. 2021 • 00:02

Pokud není očkovaná a leze před lidi, je to něco jako Csáková
Tihle blbci ohrožují ostatní.
Takže by bylo dobré zveřejnit zda očkovaná je , nebo není.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.