Strach o Jiřího Suchého: Slabost na premiéře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Strach o Jiřího Suchého: Slabost na premiéře

Jiří Suchý statečně odehrál premiéru. Dobře mu ale nebylo
Jiří Suchý statečně odehrál premiéru. Dobře mu ale nebylo (M. Hykl, M. Přibyl)

Principál divadla Semafor Jiří Suchý (90) pořádně vystrašil fanoušky! V neděli totiž skončil v nemocnici. A i když se statečně zhostil divadelních prken a odehrál premiéru představení Černá kočka – bílý pes, přiznal, že mu není ještě úplně hej. 

„Začala se mi motat a ztrácel jsem rovnováhu,“ objasnil svoje potíže v pořadu Showtime. Z nemocnice šel domů sice už za tři hodinky, ale zdravotních potíží se nezbavil doteď. Potíže přetrvávají.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

Video se připravuje ...

„Kdybych neměl jednou či dvakrát do roka svůj oblíbený minikolaps, měl bych pocit, že se se mnou něco děje," objasnil na Facebooku, že tyto stavy u sebe dobře zná. Přiznal také, že mu nebylo dobře ani při představení.

„Měl jsem zase vysoký tlak, tak jsem rád, že se to toho představení moc nedotklo, i když trochu jo," připustil mírné zklamání ze svého výkonu, ale na to hned dodal: „Zítra budu odpočítávat celý den a snad se dám dohromady, takže zítřejší představení už bude takové, jaké má být."

Jiří Suchý a Michal Prokop - Blues pro tebe

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.