Velké změny u Ztraceného a jeho snoubenky: Zázraky se nakonec dějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Velké změny u Ztraceného a jeho snoubenky: Zázraky se nakonec dějí!

Marek Ztracený s Marcelou se toho stěhování už nemohou dočkat
Marek Ztracený s Marcelou se toho stěhování už nemohou dočkat (instagram.com)

Děsivý pád Marka Ztraceného (36) z pódia rozhodně nebyl součástí programu. Přestože zpěvák koncert v Pardubicích nakonec dohrál, jen co odložil kytaru jel do nemocnice. S otřesem mozku tu dokonce strávil noc. Přestože fanouškům nahnal pořádnou hrůzu, už je zase plný síly. A něco se chystá...

„Cítím se fantasticky a už jsem stihl odehrát i koncert v Ostravě, který byl mimořádný. Jsem poučený, ale vypadá to, že nemám žádné trvalé následky. My kluci ze Šumavy máme tvrdé hlavy,“ řekl eXtra.cz a prozradil i to, co ho čeká v osobním životě.

Marek Ztracený a jeho Tour de léto: Zpívá, aby nemusel makat na novém domě?

Video se připravuje ...

Spolu se snoubenkou Marcelou Skřivánkovou se konečně stěhují do nového hnízdečka lásky. Luxusní sídlo na Šumavě budou obývat už do dvou týdnů. „Máme hotovou krásnou zahradu, dnes jsme položili trávníky. Už to tedy dlouho nebude trvat. Zázraky se nakonec dějí,“ řekl také v rozhovoru pro eXtra.cz.

No a kdy že bude očekávaná veselka? To zatím neví ani sám Ztracený. „Řekli jsme si, že až bude čas, tak svatbu uspořádáme. Zásnuby byly v podstatě na přání našeho syna Marka (10), po deseti letech vztahu už asi bylo na čase. Zásnuby byly z lásky, protože jsem z ní chtěl udělat princeznu a poděkovat jí za to, jaký od ní mám zázemí a že i díky ní se mi tak daří,“ osvětlil Blesku Marek.

Smutný Marek Ztracený: Stěhování do luxusního domu s bazénem a dvěma terasami se odkládá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.