Bartoškova chatička: Zbožňovaný si pořídil Andělský dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Bartoškova chatička: Zbožňovaný si pořídil Andělský dům

Jiří Bartoška
Jiří Bartoška (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, Martin Přibyl, ara)

To, že si prezident Karlovarského filmového festivalu Jiří Bartoška potrpí na luxus, není tajemstvím. Za jeho rekreační sídlo u Karlových Varů by by se ale nestyděla ani kdejaká hollywoodský hvězda. 

Víkendový skvost je navíc situován v Andělské Hoře. Není se čemu divit, že dostal název Angel House, tedy Andělský dům. No a jak se v něm pobývá? Prý doslova božsky!

Zbožňovaný míří do kin: Co říká Jiří Bartoška o nové roli?

Video se připravuje ...

Na Andělce jsme šťastní, je to tam oáza klidu,“ podělil se o své dojmy sám Bartoška s posluchači Frekvence 1. Aby také ne. Dům má úžasných 346 metrů obytné plochy, nechybí mu ani venkovní 10metrový vyhřívaný bazén.

Úžasného funkčního designu, který se podařilo zasadit do romantické atmosféry středověké zříceniny gotického hradu Andělská Hora, si všimli i odborníci na architekruru. Bartoškova oáza klisu je už nominována na národní Design Awards 2019 v kategorii soukromých vil, Česká komora architektů ji v roce 2018 také zařadila mezi 33 projektů aspirujících na Českou cenu za architekturu.

Jiří Bartoška zakončil Vary: K nedělnímu obědu si dám kachnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 10. 2021 • 23:30

Pěkný kousek .
Určitě k tomu nepustil Jiřičnou .
Ta si zaslouží za zhovadilý dům pro Sekyru ( developer Sekyra group ) v Troji cenu architekta propadáka a klepnout ji v Česku přes prsty. .Přesto ji blbci opět vyznamenali. Bartoška to má vymakaný a úžasný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.