Vondráčková vs. Šafářová: Která nevěsta to schytala za šaty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková vs. Šafářová: Která nevěsta to schytala za šaty?

Módní kritička Blesku porovnala svatby Plekance.
Módní kritička Blesku porovnala svatby Plekance. (Blesk)

Od svatby hokejisty Tomáše Plekance (38) a zpěvačky Lucie Vondráčkové (41) uběhlo již 10 let. Nyní již bývalí manželé se brali v červnu roku 2011. První manželské dekády se sice nedočkali, letos ji však Tomáš Plekanec započal podruhé, a to s tenistkou Lucií Šafářovou (34).  Jak se od sebe lišily nevěsty?

Psal se rok 2011, kdy si za letního červnového dne řekli ano Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec v kapličce sv. Kláry. Z manželství vzešli dva synové, Matyáš a Adam, po devíti letech se ale pár rozešel. A zatímco první svatba proběhla s vědomím veřejnosti, druhou svatbu se hokejistovi s tenistkou, s níž počal dceru Leontýnku (1), podařilo utajit.

Jak se páry dokázaly sladit, zhodnotila pro deník Blesk módní kritička Ina. T. Která nevěsta pohořela? Třebaže byly před deseti lety zcela jiné trendy, než jaké jsou uznávány dnes, ani tehdy, ani nyní nejsou svatební šaty Lucie Vondráčkové vnímány jako správná volba. „Pro svůj svatební den volila pod prsy přestřižené, na dvojitá tenká ramínka zavěšené šaty empírového střihu s kamínky zdobeným živůtkem a řasením, jež zbytečně přidávalo na objemu tehdy již těhotné zpěvačce.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

Přes ramena spuštěný bílý šál byl nelogicky navíc a z měkkých vln nevhodně probarvených vlasů tvořený účes působil retro i v době obřadu,“ ohodnotila zpěvaččin svatební look Ina T. Ani Tomáš Plekanec si tehdy nevedl nejlépe. „Samotný sportovec pak překvapivě oblékl konfekci v podobě bílou kravatou doplněného světle šedého obleku, jenž mu zjevně neseděl jak v ramenou, tak v délce kalhot, po kterých si šlapal,“ dodala Ina T.

Druhá svatba se podle Iny T. nesla co do outfitů ve sladěnějším duchu. Jednodušší šaty Lucii Šafářové lichotily a Plekanec tentokrát do svého obleku na míru zainvestoval, což se vyplatilo. Celkový dojem tak rozhodně neurazil. „Šafářová nešla do klasické princeznovské róby, ale sáhla po střihově strohých, krajkových, tělovou podšívkou vypodložených šatů, jež dají vyniknout perfektní postavě,“ hodnotí Ina T. Lucii Šafářovou. „Přes výše zmíněné je však alespoň v rámci zvolených modelů zřejmé, že se novomanželé i tentokrát vydali spíše cestou osvědčeného průměru bez snahy oslnit, což však není výčitka, nýbrž konstatování,“ dodala módní kritička.

Lucie Vondráčková o společné dovolené s Vojnarem: To je spíš za trest!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
28. 9. 2021 • 12:46

Ali Alice vy neotravuje mne !! Pište k diskuzi ale ne se mnou
Totiž jsou mi fuk Lucie i s Zanakovou

msml20
28. 9. 2021 • 12:17

Jestli je někdo tupý, tak leda vy a vám podobní.
Je o sedm let starší než Šafářová,která má vrásek mnohem víc už teď a je kobyla, Vondráčková vypadá velmi dobře, je veselá, drobná a ty její brýle na hlavě vadí jen pitomcům. Ti by spíš potřebovali dioptrické.
Ale pravdou je, že to jak se obléká moc hezké není, byť to je pod taktovkou návrhářů.

antonuis.j
28. 9. 2021 • 11:47

🤔🤔🤔Vondrdajda vypadala na svatbě jako selka. A divné je, že j i pod těmi nevkusnými šaty nečouhala plavková podprda a na palici neměla sluneční brýle. 🤣🤣🤣Je ne sympatická, vrásčitá, tupá, trapná, mekotavá a bez špetky jakéhokoli talentu a půvabu, protekční ošklivý uhihňaný fracek.🤮 Na Lucku č. 2 nemá a v ničem jí nesahá ani po paty. A na Plekym je ví, že teprve s ní je šťastný a v pohodě.

AliAlice
28. 9. 2021 • 10:14

mbmb...jenom mě udivuje,že si Vondráčková tenkrát zapomněla vzít na hlavu ty svoje obligátní brýle ... ..to aby byla IN...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.