Co se stalo Koptovi? Vypadal jsem jako sloní muž, přiznává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co se stalo Koptovi? Vypadal jsem jako sloní muž, překvapuje

Václav Kopta
Václav Kopta (Jan Dařílek )

Není jen vášnivým šoférem autobusu, ale také včelařem. Jenže po silné alergické reakci na bodnutí žihadlem se Václav Kopta (56) musí svého druhého koníčka vzdát. Zbavuje se proto i včelína, který má – jak jinak – podobu zastávky ČSAD.

Při sekání trávy na zahradě dostal tři včelí žihadla do lýtka. „Odjel jsem na zkoušku Wericha a během dvou hodin jsem se začal měnit ve sloního muže,“ svěřil se herec s nepříjemným zážitkem. „Nejdříve se ztratila ponožka, pak nárt i kotník, začalo se mi dělat blbě, musel jsem na vyšetření, přišly výsledky a vypadá to, že s tímhle koníčkem je konec,“ posteskl si Kopta. „Budu hledat dobrého příjemce našich včel. Jsou vychované, čistotné a jejich stanoviště, včelín, vypadá jako zastávka ČSAD. Vrací se načas a je na ně spoleh,“ říkal Vašek v 7 pádech Honzy Dědka (47), které můžete vidět dnes ve 21:35 na Primě.

Václav Kopta na psím dnu: Psí senioři v útulcích potřebují pomoc

Video se připravuje ...

Na natáčení dorazil navíc se zatejpovanými zády. „Musím se omluvit, pokud působím strnulým dojmem, ale dostavilo se něco, čemu se říká houser. Jsem vybaven soustavou termonáplastí. Má bederní oblast je obalena zvláštním paprikášem,“ popisoval náplasti, které jsou napuštěny kapsacinem, alkaloidem, jenž je zodpovědný za pálivou chuť papriček. „Mimo jiné to působí, jako kdybych tam měl spuštěný mandl nebo zapnutou žehličku, tak se omlouvám, jestli po sobě zanechám na sedačce stopu,“ vtipkoval Kopta.

Máme rádi Česko: Praskne tajemství Václava Kopty!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.