Vondráčková a Vojnar: Sladěný pár? Má to háček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Vondráčková a Vojnar: Sladěný pár? Má to háček!

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar poprvé spolu ve společnosti
Lucie Vondráčková a Petr Vojnar poprvé spolu ve společnosti  (profimedia.cz)

Lucie a Petr se objevili ve společnosti spolu teprve teď. Potřebují snad národu stvrdit svůj vztah?

Vojnar (45) a Vondráčková (41) bezpochyby platí za nejsledovanější pár roku. Do společnosti si ale vyrazili spolu až poté, co zlí jazykové přiostřili břitvy a začali tvrdit, že mají vztah jen naoko. No... jako sehraná dvojice rozhodně nepůsobili.

Vondráčková o Vojnarovi a dítěti. A Kohoutová se tajně vdala

Video se připravuje ...

„Byla náhoda, že náš společný známý, který pořádá akci PhotoGirl, nás dva oslovil nezávisle, nezávazně už daleko dopředu. Takže jsme se tady tak sešli víceméně náhodou,“ řekl Vojnar iDnesu na otázku, zda je pro ně těžké sladit si pracovní diář.

O společném svazku by mohl ledacos vypovídat i podobně laděný outfit. Páry se přece vždy snaží působit sehraně a doplňovat se. To by mohlo zdánlivě mluvit v jejich prospěch. Petr přišel v popartovém saku všech barev duhy a Lucie v kostýmku připomínajícím Malou mořskou vílu. Ale ejhle. I to je ale dílem náhody. Oba jejich outfity byly v rukou kostymérů.

No a korunu tomu nasadili svými odpovědmi na otázku, kdo první jim vztah pochválil, požehnal a řekl, že jim to sluší. „Já myslím, že nám to nikdo neřekl. Nebo já si to alespoň tedy nepamatuji,“ řekl Vojnar a Vondráčková jej hned doplnila: „Nám furt říkají, že spolu nejsme, takže…“ Takže... uvidíme, kdo dřív přizná barvu. 

Útok na Kerndlovou za očkování! A Vondráčková poslala šmírákům drsný vzkaz

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
20. 9. 2021 • 17:02

Pokud do něj nevyměšují, tak to asi nevadí.
Vojnar je zatím na dietě, ale jeho synek, kterého má ve střídavé péči, jistě není. A od normální maminky bude zvyklý na domácí stravu.

fany22
20. 9. 2021 • 16:18

Přesně. Ale zase to má tu výhodu, že je Vojnar na přísné dietě a spokojí se s jogurtem. Jak tady minule někdo navrhoval obyčejného soustružníka, ten by občas chtěl svíčkovou nebo řízek, a takové zbytečnosti jako vaření ona považuje za ztrátu času. K tomu ji přece rodiče nevychovávali, aby dělala někomu služku. Takže kdoví. (Ale ten sprcháč v kuchyni je nářez )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.