Brzobohatý jako postelový král? Všem milenkám to přeju, šokuje Gregorová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Brzobohatý jako postelový král? Všem milenkám to přeju, šokuje Gregorová

Hana Gregorová s Radkem Brzobohatým.
Hana Gregorová s Radkem Brzobohatým. (Dana Kolářová)

Neseznámili se spolu přímo za košer okolností. Radoslav Brzobohatý (†79) byl totiž v době, kdy poprvé uviděl Hanu Gregorovou (69), ženatý s Jiřinou Bohdalovou (90). Jenže žár, který mezi šarmantním hercem a mladou Slovenkou vzplanul, se prostě nedal jen tak uhasit. Jiskření a napětí se prý ale nevytratilo ani po letech.

Také temperamentní herečka byla v době natáčení snímku Noční jezdci vdaná a rozhodně nestála o nějaký románek. Jenže osud se zkrátka někdy neptá. „Nikdy jsem během natáčení nevyhledávala flirty, věděla jsem, že to bývají takové lásky maximálně na dvě tři noci. Ale tohle bylo něco jiného, bylo to šílené omámení. Když natáčení skončilo, oba jsme věděli, že jsme se dostali do neřešitelné situace,“ zavzpomínala pro slovenský Nový Čas na vzájemné vzplanutí Gregorová. Půl roku se stýkali tajně, pak ale požádali o rozvod. Podle vdovy totiž už nedovedli být bez sebe.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...

Milenec snů

„Radek mi vždycky říkal, že jsem jeho jaderná elektrárna. Byl, je a navždy zůstane nejlepším chlapem mého života. I když to byl idol žen, žili jsme normální život, tak jako každý jiný, nebylo to ozvláštněno tím, že byl slavný herec. On měl hodně milenek přede mnou. Za mě myslím, že ne, ale nepátrala jsem po tom. Přeju ho všem ženám, které s ním mohly strávit chvíle. Byl výborný milenec,“ zcela otevřeně přiznala jeho třetí manželka dle webu Prima Ženy. Ruku v ruce s jeho vypracovaným tělem a ostrými rysy, to musela být vážně "vražedná" kombinace!

Hana Gregorová, vdova Po Brzobohatém: Co vzkázala jeho milenkám?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
1. 3. 2022 • 13:17

Je fakt trapná

kov3
25. 10. 2021 • 11:17

"jaderná elektrárna" .....skoro som spadol zo stoličky od smiechu....

mbmb
24. 10. 2021 • 12:52

Baba si nedá pokoj ! Teď platí tomu mlademu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.