Bílá neudržela jazyk za zuby: Šokující prosba Bohdalové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bílá neudržela jazyk za zuby: Šokující prosba Bohdalové

Lucie Bílá s Jiřinou Bohdalovou
Lucie Bílá s Jiřinou Bohdalovou (TV Prima)

Herečka Jiřina Bohdalová (90) snad nikdy nepřestane překvapovat! I ve svém věku zastává názor, že se chce jako žena svému o čtvrt století mladšímu partnerovi líbit, a tak momentálně přemýšlí, jak co nejefektivněji zhubnout! O radu poprosila známou zpěvačku.

Tipy na hubnutí se rozhodla vymámit z Lucie Bílé (55), která se o úsměvném zážitku rozpovídala na křtu nové kuchařky porotce cukrářské show Peče celá země Josefa Maršálka. „Pobavila mě Jiřina Bohdalová, se kterou jsem minulý týden mluvila. Prý jestli nemám nějakou účinnou dietu, že prý potřebuje zhubnout do plavek,“ cituje zpěvačku web Expres.cz.

Herečka Jiřina Bohdalová v pořadu Prostor X

Video se připravuje ...

Jakou radu nad zlato od populární zpěvačky Jiřina dostala, není známo. Sama Lucie však přiznala, že u plotny tolik času netráví. „Raději než bych vařila, koupila jsem hospodu. Určitě ale jednou zkusím něco upéct, jsem milovnice kávy a k tomu patří něco sladkého,“ dodala několikanásobná držitelka Českého slavíka.

Živijó s rodinou a Donutilem: Půlnoc devadesátnice Bohdalové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.