Bílá s Jandou podcenili ledovku: Zlomené rameno a bolavé koleno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bílá s Jandou podcenili ledovku: Zlomené rameno a bolavé koleno!

Lucie Bílá si zlomila rameno.
Lucie Bílá si zlomila rameno. (instagram: Lucie Bílá)

Ač nenesli koledu, upadli oba na ledu! Lucie Bílá (55) si na první svátek vánoční zlomila rameno a Petr Janda (79) zase pochroumal koleno.

Lídra Olympiku zasáhla zpráva o úmrtí bývalého baskytaristy a zakládajícího člena kapely Pavla Chrastiny (†81), který po pádu v metru dostal zápal plic a zemřel. „Pořád jsem si říkal – dej si pozor před domem, klouže to! A ve spěchu jsem na to zapomněl, sklouzl a letěl,“ svěřil Aha! Janda. „Naštěstí jsem namakaný z tenisu, tak jsem to ubalancoval, nespadl a koleno si jen pohmoždil,“ dodal rocker s tím, že teď kulhá.

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...

To stříbrná Slavice dopadla hůř. Na Boží hod jí podjely nohy na ledovce před její vilou v Otvovicích a dopadla přímo na rameno, které nevydrželo a křuplo. Přestože úpěla bolestí, se zafixovanou levačkou odzpívala dva koncerty ve svém pražském divadle. „Mám úctu k publiku, nemohla jsem je poslat domů,“ nechala se slyšet Bílá.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
30. 12. 2021 • 15:00

Zprotivili se všichni teď jak honí prachy , např. Sislava Zagorová.Mejliko duševní poduroven VIP ,mají veliké peníze za slabé vykony

mejlika
30. 12. 2021 • 14:10

Když jsou oni ubožáci, tak proboha, kdo jsi ty???

mbmb
30. 12. 2021 • 06:55

Naštěstí oba trpalici nepadli z výšky . A co Bílé domovník Filipi, zapomněl na posyp. Pedofil Janda skřet co si vyrábí pravnoucata ,důležitý s vodní hlavou prý že má kondici.Ubozaci to jsou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.