Nejsmutnější Vánoce Petra Jandy: SMRT V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejsmutnější Vánoce Petra Jandy: SMRT V RODINĚ

Petr Janda
Petr Janda (Reprofoto Youtube)

Rocker Petr Janda (79) si teď prochází těžkými chvílemi. A nejen on, ale celá jeho rodina a nejbližší přátelé.  Včera v noci mu totiž zemřel bratranec Luboš Andršt (†73), který byl známý jako kytarista a skladatel.

Smutnou informaci sdílel na sociálních sítích Lubošův dobrý kamarád Michal Prokop (75). „V noci na dnešek zemřel můj nejstarší spoluhráč, úžasný muzikant a spolužák v rockové škole, jak vždycky říkával, Luboš Andršt,“ svěřil se s bolavým srdcem Prokop svým fanouškům.

Petr Janda: Na Janečkovu oslavu obul 20 let staré boty ze svatby!

Video se připravuje ...

Pro Lubošovu rodinu a blízké budou letošní Vánoce zahalené do smutku. Zítra na něj ale bratranec Petr Janda spolu s dalšími přáteli bude vzpomínat během vystoupení v Lucerně.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 12. 2021 • 21:03

Kdysi to byl tzv. divoch žil v té realitě soudobé doby...jo má pškné písně, které se hrají dodnes, ale čas je pán a dnes je to "stařec" a už neobstojí na hudební scéně v tom vyšší levlou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.