Petr Janda opět ohrožen covidem: BOJÍ SE, ŽE PŘIJDE O MUZIKÁL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Janda opět ohrožen covidem: BOJÍ SE, ŽE PŘIJDE O MUZIKÁL!

Milan Broum a Petr Janda během koncertu.
Milan Broum a Petr Janda během koncertu. (Foto Aha! – Martin Přibyl, herminapress.cz)

Dočkal se velké pocty. I Petr Janda, který oslaví počátkem května osmdesátiny, bude mít muzikál ze svých hitů. Už 26. a 27. ledna pořádá divadlo Broadway konkurz. Zájemci se mohou přihlásit do pondělka. „Doufám, že tam budu taky,“ řekl deníku Aha! lídr skupiny Olympic. „Kvůli dceři Rozárce jsem musel zase na testy, našli jí covid,“ prozradil Janda.

S napětím čeká na výsledky, protože loni v první polovině října covid prodělal. Přesto, že je očkovaný a nosí roušku. Nemoc tehdy také přinesla Rozárka (9) ze školy. „Ona a manželka Alice měly lehký průběh, za pár dní jim nic nebylo. Mně všechno chutnalo hořce. Navíc můj brácha Jirka na covid zemřel,“ řekl s obavami v hlase Petr. Chce příští týden pochopitelně být na konkurzech do rolí muzikálu Okno mé lásky.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...

O obsazení sám představu zatím nemá. „Já už znám jen pár důchodců, ty mladé ne. Proto jsem zvědavý. Rád bych, aby hráli talentovaní kluci a holky. Líbilo by se mi, kdyby se jednou říkalo, tenhle zpěvák nebo zpěvačka vyrostli na muzikálu Jandy,“ přiznává. A dodává, že rockerové cítění je jiné než u zpěváků popu. Ale to prý režisér Radek Balaš (56) ovládá. Má Petrovu plnou důvěru.

Bude slavit 140

Petra Jandu čeká letos kromě premiéry muzikálu také osmdesátka a oslava šedesátin kapely Olympic. Koncert ke kulatinám plánuje rocker do Lucerny. Věří, že mu to covid nezhatí.

Janda na pohřbu Chrastiny z Olympiku: Smrt kamarádů neberu tragicky, už s tím musím počítat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.