Doják Hany Gregorové: Jedno oko nezůstane suché! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Doják Hany Gregorové: Jedno oko nezůstane suché!

Hana Gregorová
Hana Gregorová (Pluska.sk: Tony Štefunko)

Ku příležitosti 39. narozenin hudebníka, herce a dabéra Ondřeje Gregora Brzobohatého přidala jeho maminka, herečka Hana Gregorová (69), na sociální sítě sérii fotografií, jimiž zavzpomínala nejen na dětsví svého syna, ale i na manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Nedojala tím pouze syna Ondřeje, ale i své fanoušky.

Od houpání v kočárku až po momentku pyšné maminky vedle úspěšného syna - sérií několika snímků, na nichž byl zachycen i Radoslav Brzobohatý, popřála Hana Gregorová svému synovi k posledním narozeninám před čtyřicítkou. „Dnes, 2. 2. 22, má náš Ondrejko narozeniny. Když se dívám na ty fotky, tak se mi zdá, že to bylo nedávno," cituje herečku a principálku Divadélka Beze Jména deník Blesk.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

V blahopřání nemohla vynechat zmínku o svém manželovi, jenž zemřel téměř před deseti lety. „Obrázek, kde ho ,hrdý otec‘ drží v dlaních, pár chvil po narození, byl jedním z Radkových nejšťastnějších dní v životě. A vlastně, když se tak zamyslím, v ten moment jsme se stali kompletní a šťastnou rodinou. Radek byl tím nejúžasnějším otcem, milujícím a rozmazlujícím, ale vždy spravedlivým,“ připsala dojemně k fotkám Gregorová.

Stejně jako jeho rodičové, kteří si před seznámením prožili několik nepovedených vztahů, si i Ondřej prochází vztahovými peripetiemi. A třebaže toto období nemusí být vlivem rozpadu manželství nejšťastnější, jeho maminka věří, že magické dvojky, kterých bylo v den Ondřejových narozenin požehnaně, mu přinesou jen to dobré. „Tak Ondrejko, krásné narozeniny, magické čtyři dvojky nechť ti dláždí cestu štěstím, a věř, že ,táta‘ ti to tam seshora jistí a je na tebe pyšný. Zůstaň vždy sám sebou, miluji tě, tvoje máma,“ dodala Hana Gregorová.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5318449
6. 2. 2022 • 15:29

Je to rozmazlený fracek

Uživatel_5318449
6. 2. 2022 • 15:25

Je to rozmazlený dráček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.