Potvrzeno! Zpěvačka Olga Lounová má nového fešáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Potvrzeno! Zpěvačka Olga Lounová má nového fešáka!

Olga ale umí být i za sexy dámu.
Olga ale umí být i za sexy dámu. (Foto Aha! – M.Hykl, Instagram.com)

Zpěvačka a herečka Olga Lounová (40) moc často o svém soukromí nemluví. Zda má, či nemá partnera, bylo až doposud velkou neznámou. Olga se však rozhodla jít s pravdou ven!

 „Ano, jsem zadaná. Jsem šťastná. To asi říct můžu. Ale platí, že o partnerovi až do svatby mluvit nebudu," svěřila se Lounová webu Super.cz. I zpěvačka zavítala na filmový festival ve Varech. Na kolonádě měla totiž koncert. Po nějaké době se ovšem vrátila i k herectví. „Naposledy jsem hrála ve filmu Gump, teď natáčím film Blízká setkání, je to komedie," pochlubila se Olga.

Premiéru Gumpa ovládly nadupané dekolty! Lounové se prsa drala z červeného korzetu

Video se připravuje ...

Festival si letos ve velkém bohužel neužila. Momentálně je v jednom kole. Proto se alespoň nemusela dlouho zabývat tím, co na sebe oblékne. „Tentokrát mám jedny krásné šaty, které obléknu na koncert. Zítra v šest ráno musím být zase na place na natáčení, takže ještě v noci jedu domů," dodala Olga Lounová.

Lounová představila nový videoklip a promluvila o účasti na Ralley Dakar!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.