Divoká oslava triumfu ve Stanley Cupu: Grál zničili Češi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Divoká oslava triumfu ve Stanley Cupu: Grál zničili Češi?!

Hokejisté Tampy divoce slavili zisk Stanley Cupu. Až pohár nevydržel...
Hokejisté Tampy divoce slavili zisk Stanley Cupu. Až pohár nevydržel... (Koláž iSport.cz)

Komu upadl na zem? Nebo snad na něj, proboha, nějaký opilec skočil?! Velkou záhadu řeší celé hokejové zámoří. Při divokých oslavách šampionů z Tampy Bay byl poničen posvátný Stanley Cup. A mezi potenciálními viníky jsou i Češi Ondřej Palát (30) a Jan Rutta (30)!

Slavný hokejový grál přece jen putuje do Montrealu! Nikoli zásluhou hokejových Canadiens, kteří velké finále s Tampou prohráli 1:4 na zápasy. V tamním »servisu« tradičně dostává nový facelift, pokud dojde k úhoně. Tentokrát skončila notně promáčknutá horní mísa.

„Neskutečné oslavy! Stálo to za to, užili jsme si je naplno!“ notovali si čeští spoluhráči Palát s Ruttou a na sociálních sítích se pochlubili fotkami z divoké pařby na vodě. Stejně jako loni hráči projeli městem na lodích po řece Hillsborough, plánované setkání s fanoušky v parku ale bouřka zrušila. Pohár má být už o víkendu opravený, a mohou tak pokračovat soukromé mejdany. „Doufám, že nám NHL umožní přivézt letos pohár i do Čech,“ přál si Palát. Pokud bude mít z lodi pevné alibi, tak snad...

INSIDER o Tampě: Za rok zlatý hattrick? Palát jedním z NEJ Čechů historie

Video se připravuje ...

Rusové se s tím nemažou

Zliskat se jako mužik? Pro Rusa žádný problém. Dvě největší hvězdy Blesků z Tampy, střelec Nikita Kučerov (28) a brankář Andrej Vasilevskij (26) byli králi oslav. Nikita do sebe lil horem dolem všechno, co jen trochu teklo, unavený Andrej v jednom kuse schovával hlavu do útrob Conn Smythe Trophy, kterou coby nejlepší hráč play off nafasoval. Ranní kocovina musela mít grády!

Sekáč promluvil o MS i Pešánovi: Nechtěl jsem dělat brajgl. Zůstal jsem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.