Fanoušci Jágra dočista »paf«: Takovou romantiku od Jardy nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fanoušci Jágra dočista »paf«: Takovou romantiku od Jardy nečekali!

Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou.
Legendární Jaromír Jágr se svou láskou Dominikou. (Instagram)

Každá z žen by vedle sebe chtěla mít chlapa, který ji podrží, schová v náruči, když přijde slabší chvilka. Dominika Branišová (26) jak se zdá, to vše našla v legendární osmašedesátce. Na sociální síti zveřejnila tak romantický snímek, že s něho slzeli i skalní fanoušci.

Mladičká modelka je asi do Jaromíra Jágra (49), jak se říká, hotový blázen. A milovníci hokejové legendy jejich lásce rozhodně přejí. Protože když narazili na instagamu na emotivní fotku dvojice, neubránili se procítěným komentářům. „Ať je vám spolu napořád krásně“ nebo „Bože můj, vy jste tak krásní a moc vám to sluší,“ zní v komentářích dle eXtra.cz. K fotce se vyjádřila i zpěvačka Olga Lounová: „Když fouká studený vítr, ale láska hřeje.“ Mimochodem: to ona je autorkou nejromantičtější Jágrovy momentky.

Jágrova přítelkyně Dominika poskytla první rozhovor: Promluvila o miminku!

Video se připravuje ...

Jágrova těhotná ex Kopřivová a její partner Mirek: Prozradili vše o svém vztahu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
4. 7. 2021 • 23:39

Co vidím, to vidím!Jágr se opírá jednou rukou o ramena té holky a druhou ruku v kapse.Tedy nevím, vášeň ani romantiku v tom já nevidím.Aspoň z kapsy měl tu ruku dát ven. Na fotkách to VIP dělají často, ale je to děsný .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.